Навіть кров пролилась: У парламенті Туреччини сталася феєрична бійка (відео)

На засіданні парламенту Туреччини 16 серпня сталася бійка. Про це повідомляє Reuters, передають Патріоти України.

За даними агентства, на депутата від опозиції Ахмета Сіка, який стояв на трибуні, напали після того, як він закликав допустити у збори свого колегу Кана Аталая, ув'язненого за обвинуваченням в організації антиурядових протестів, але відтоді обраного членом парламенту.

Сік назвав "найбільшими терористами" самих членів чинного парламенту. На відео, опублікованому агентством, зафіксовано, як депутати від керівної партії AKP кинулися бити Сіка, а десятки інших приєдналися до бійки. На кадрах видно бризки крові.

Після бійки заступник спікера парламенту оголосив перерву, на засіданні, яке продовжили пізніше, оголосили догану представнику AKP.

Reuters зазначає, що це не перша бійка в турецькому парламенті. У червні законодавці від AKP побилися з депутатами від прокурдської партії DEM щодо затримання й заміни мера міста на південному сході Туреччини за ймовірні зв'язки з терористами.


В ISW оцінили, як довго Росія зможе утримувати ініціативу на сході України

неділя, 18 серпень 2024, 18:33

Війська Російської Федерації не зможуть нескінченно довго утримувати наступальну ініціативу на всій території східної України, передають Патріоти України з посиланням на звіт Інституту вивчення війни (ISW). У звіті констатували, що на сьогоднішній ден...

Мінус один: У Курській області українські десантники затрофеїли новітній танк росіян Т-90М (відео)

неділя, 18 серпень 2024, 18:20

Українські десантники під час операції у Курській області затрофеїли новітній російський танк Т-90М "Прорив". Росіяни покинули його без бою, передають Патріоти України з посиланням на Telegram-канал 80-ї окремої десантно-штурмової Галицької бригади. Я...