Навіть майданчик для протестів буде: Зеленський затвердив концепцію нової АП (відео)

Назва "Адміністрація" зміниться на "офіс президента".

Команда президента Володимира Зеленського презентувала йому концепцію нового офісу, куди має приїхати Адміністрація глави держави та пообіцяла, що на переїзд і створення нової робочої зони не буде витрачено ні копійки з державного бюджету. Відповідне відео презентації опубліковане у Facebook "Команди Зеленського", передають Патріоти України.

Перший до президента звернувся глава АП Андрій Богдан, який заявив, що реформування Адміністрації президента передбачається як матеріальне, так і ментальне.

Заступник голови АП Руслан Рябошапка розповів, що логіка нової структури у тому, що по-перше, назва Адміністрація зміниться на "офіс президента", а, по-друге, він не буде більше "паралельним Кабміном", а стане місцем, де відбуватиметься аналіз політики і того, що відбувається у країні і можна буде вирішувати всі існуючи проблеми. Зеленському показали схему нового офісу, який буде розташований в Українському домі.

"Нех*й шастать": Турецькій авіакомпанії заборонили літати до однієї з країн Європи через зв’язки з Росією

четвер, 28 березень 2024, 21:17

Фінське агентство транспорту та комунікацій Traficom заборонило польоти турецької авіакомпанії Southwind Airlines до Фінляндії через зв'язки з Росією. Про це повідомляє Avianews, передають Патріоти України. "Наша загальна оцінка показує, що значна част...

Цікавий нюанс: "Викривач корупціонерів" Бахматов виявився доларовим мільйонером

четвер, 28 березень 2024, 20:27

Викривач корупції, засновник Офісу трансформації Максим Бахматов виявився доларовим мільйонером. Про це свідчить декларація, подана ним у НАЗК, за 2022 рік, передають Патріоти України. Згідно з повідомленням НАЗК, у Бахматова зберігається готівкою 605 ...