"Навіть мій мікрофон хотіли винести": Солістка "KAZKA" розповіла про розграбований окупантами будинок (відео)

Українська співачка Саша Заріцька, яка є солісткою групи "KAZKA", розповіла, як рашисти розграбували її будинок. Про це вона повідомила в інтерв'ю "ЖВЛ", передають Патріоти України.

Заріцька каже - винесли все. Навіть намагалися вкрасти мікрофон, але враховуючи те, що виносили з дому багато речей, мікрофон упустили по дорозі і його вдалося врятувати.

"Там приїжджав мій сусід (подивитися будинок, - ред). Повиносили абсолютно всю техніку, всі речі, які були більш-менш цінні. Навіть мій мікрофон хотіли винести", - розповідає співачка.

Каже - після непрошених гостей вдома навряд зможе відчувати себе там спокійно. "Це дуже жорстко. Навіть забрали величезну колонку, яка важила десь 30 кг. Не знаю взагалі що у людей в голові. Мені не шкода речей, мені дуже неприємно, що ти тепер вже ніколи не будеш в цьому домі почуватися спокійно. Відчуття так, що вдерлись у твій дім, у твою фортецю, якось принизили...", - резюмувала Саша в інтерв'ю.

Окупанти вбили бабусю та її 12-річну онуку на Донеччині (фото)

четвер, 2 травень 2024, 23:30

Російська армія завдала удару по селищу Мемрик Покровського району на Донеччині. Попередньо, окупанти атакували населений пункт з РСЗВ "Град". Тілесні ушкодження, несумісні з життям, зазнали 65-річна бабуся та її онука 12 років. Про це повідомили в Дон...

Болгарія викликала посла Хорватії через слова президента Мілановича, який назвав її "дном"

четвер, 2 травень 2024, 21:51

Проросійський президент Хорватії Зоран Міланович спровокував дипломатичний скандал своїми словами про те, що Болгарія – найбільш неуспішна країна ЄС у користуванні європейськими коштами і "рятує" від такого звання Хорватію. Про це повідомляє Vecernji L...