Навіть на куполах церков: Де зазомбовані пропагандою росіяни примудрилися використати символ війни Z (фото)

З початком повномасштабної війни Росії проти України символ Z набув популярності серед російських громадян. Його демонстрація показує підтримку так званої спецоперації Путіна. Використання нової російської свастики сягає абсурду, зазначають Патріоти України.

Так, напередодні свята Воскресіння Христового, в місті Шадрінську Курганської області продають паски, "прикрашені" знаком Z.

Також цей символ з'явився на церковному куполі у селі Голубківське Свердловської області. Як бомбардування мирних українських міст співвідносяться з християнським людинолюбством, абсолютно незрозуміло.

Нову російську свастику можна побачити на автомобілях, дверях, балконах. Комусь на думку спала ідея поєднати у свідомості росіян Другу Світову війну та вторгнення Росії в Україну. Так, на деяких наклейках на букві Z написано: "Спасибо деду zа победу!"

У Ростовській області виготовили понад вісім тисяч металевих значків із символом Z на тлі червоної зірки та георгіївської стрічки. Значки відправлять до шкіл, кадетських корпусів, різних відомств і вручать місцевим жителям.

Також розтяжка з літерою Z з'явилася у центрі Улан-Уде на величезному бюсті Володимира Леніна. Дружини бурятських військових незадоволені – за їхніми словами, чоловіки воюють в Україні під знаком V.

Внаслідок нічної повітряної атаки росіян в Україні пошкоджені теплові та гідроелектростанції - Укренерго

п’ятниця, 29 березень 2024, 8:14

Війська РФ вночі 29 березня під час масованої комбінованої атаки вдарили по енергетичних об’єктах. Про це повідомляє Укренерго. Внаслідок обстрілу зазнали пошкодження теплові та гідроелектростанції в центральному та західному регіонах. . Як зазначаєт...

Путін готується підняти податки: Війна проти України коштує Росії $300 млн на день, - WSJ

п’ятниця, 29 березень 2024, 7:59

Щодня на війну проти України країна-агресор Росія витрачає близько $300 мільйонів. До того ж це сума без урахування масштабного переозброєння РФ та санкцій із боку Заходу, передають Патріоти України. . Про це йдеться у статті The Wall Street Journal з...