Навіть на Покровському напрямку є передумови блокування ворога: Згурець оцінив ситуацію

Директор інформаційно-консалтингової компанії Defense Express Сергій Згурець зазначив, що на Покровському напрямку росіяни намагаються використати перевагу в живій силі й техніці Про це він сказав у етері телеканалу "Еспресо", передають Патріоти України.

"Інтенсивність дій противника на всій протяжності фронту суттєво зросла. За даними Генштабу, за вчорашню добу відбулося 215 бойових зіткнень, що є піковим показником з початку широкомасштабного вторгнення РФ. Левова частка, до 60 зіткнень, припадає на Покровський напрямок, де ворог концентрує максимальні зусилля, намагаючись просуватись у бік Покровська та здійснювати рухи на південь, щоб створити загрозу для нашого угруповання, яке тримає оборону", - зауважив Згурець.

За словами директора інформаційно-консалтингової компанії Defense Express, росіяни намагаються максимально використати перевагу в живій силі й техніці та просуватися далі.

"Однак не варто вживати термін "фронт сиплеться". Такі висловлювання окремих військових або експертів починають масштабуватися, і фраза "фронт сиплеться" стає основою сприйняття реальності. Насправді основою сприйняття реальності має бути те, що на всіх ділянках фронту ЗСУ утримують оборону. Там, де противник просувається, фронт не сиплеться, а відбувається протискання нашої оборони з огляду на перевагу сил противника. Навіть на таких складних ділянках як Покровський напрямок є передумови для блокування просування противника", - пояснив Згурець.

Директор інформаційно-консалтингової компанії Defense Express також додав, що росіяни починають говорити про те, чи не буде створена пастка для підрозділів РФ, які зараз намагаються прорватися до Покровська.

"Тож потрібно більш стримано ставитися до оцінок ситуації на лінії фронту, особливо в період, коли ворог намагається використовувати приводи для інформаційно-психологічного тиску", - наголосив Згурець.

Обіймала діджея та весело танцювала: Віцепрем'єрку Британії помітили на Ібіці після заяв прем’єра про "важкі часи" (відео)

п’ятниця, 30 серпень 2024, 21:51

Віцепрем’єр-міністерку Великої Британії Анджелу Рейнер зняли на відео на популярному курорті Ібіца після того, як голова британського уряду Кір Стармер попередив про "погіршення справ" у країні черези проблеми з фінансами. Про це повідомляє The Telegra...

Зеленський пояснив своє рішення звільнити Олещука з посади командувача Повітряних сил

п’ятниця, 30 серпень 2024, 21:00

Президент Володимир Зеленський заявив, що Україна повинна берегти людей і особовий склад, коментуючи своє рішення замінити командувача Повітряних сил ЗСУ, передають Патріоти України. «Я вирішив замінити командувача Повітряних сил Збройних Сил України»,...