Навіть не баранів: Що обіцяють сім'ям мобілізованих на Сахаліні

Родичі мобілізованих жителів російського Сахаліну отримають по 5 кг риби на людину в рамках підтримки від держави. Про це повідомило російське видання "Иасах.ком" з посиланням на брифінг керівника регіонального виконкому "Єдиної Росії" Михайла Шувалова, передають Патріоти України.

"Уряд Сахалінської області домовився з рибопромисловцями, і на Сахалінську область виділено близько 9 тонн свіжомороженої риби. Це камбала, минтай, кета. І найближчим часом наші волонтери, приблизно 180 осіб по всій території Сахалінської області, у сім'ї мобілізованих жителів принесуть приблизно 5-6 кілограмів на людину. Найближчим часом у сім'ях з'явиться риба", - йдеться у повідомленні.

Він уточнив, що це один із заходів підтримки сімей мобілізованих, а не єдиний. Раніше стало відомо, що влада російської Туви роздає овець сім'ям мешканців регіону, призваних у рамках мобілізації для війни в Україні.

Небезпека необережних рухів у тумані

середа, 24 квітень 2024, 21:20

"Наратив про націю ухилянтів": Нардепка від "ЄС" розкритикувала заборону на консульські послуги для чоловіків

середа, 24 квітень 2024, 20:32

Рішення МЗС щодо припинення надання консульських послуг українцям є "зухвалим та безпідставним". Про це заявила нардепка від "Євросолідарності" Ірина Фріз, передають Патріоти України. На її думку, це рішення "продовжує насаджувати наратив про українців...