Навіть не зброю "благословляє": Блогер розповів, що робить у "ДНР" російський священик з пістолетом

Священик нібито займається «кришуванням багатьох тем», включаючи «дірки в кордоні і контрабанду всього».

У тимчасово непідконтрольному українському уряду Новоазовську (Донецька область), в місцевому «9 полку» служить «батюшка-священик-капелан» Дмитро Біцуцький, якого називають «батько Онуфрій». Про це розповів блогер з ОРДО Артем Баровський, що працює під ніком «Простий солдат», передають Патріоти України.

За його даними Біцуцький 1970 року народження є громадянином Росії і живе в м. Відрадному Самарської області. Раніше священик нібито був судимий в РФ. «Проходить службу в 3-стрілецькому батальйоні 9-го Полка, рядовий. За наявною інформацією носить з собою, під рясою або інколи в сумочці, пістолет "ПМ", не має на нього дозволу, раніше судимий за шахрайство в РФ, погано знає і взагалі не виконує службу священика, спочатку жив в с. Безіменному, спілкувався з дівчатами легкої поведінки, після конфлікту з військовослужбовцями переїхав жити в місце дислокації офіцерів 9-го полка», - написав Баровський.

Зараз Біцуцький нібито живе на базі «Олександрія», де дислокуються члени НЗФ і постійно знаходиться при «командирі полку» Андрії Онищенку. За словами членів НЗФ, священик «зарекомендував себе з негативної сторони». «Склонен к кражам оружия, вникал во все противоправные действия. Как священник неоднократно на вопросы в отношении него — „Кто ты и откуда?“ — придумывал различные версии о том, что он был положен Бердянской епархией, потом самим Кириллом и т. д. После праздника Пасхи должен совсем выехать с „ДНР“ в РФ, хотя паспорта РФ здесь не имел, только загранпаспорт и получил здесь „паспорт“ „ДНР“ на свое имя. Возможно, работал под прикрытием и был сюда заслан специально», — пише блогер.

Під час боїв за Київ зливала ворогу геолокації ЗСУ: СБУ затримала місцеву жительку

середа, 8 травень 2024, 17:47

Служба безпеки України затримала місцеву жительку Київщини, яка під час боїв за столицю передавала ворогу геолокації оборонних пунктів українських Збройних сил Про це повідомляє СБУ. Відповідно до інформації слідства, жінка була в складі агентурного ап...

Треба закрити небо: Пісторіус попросив Швейцарію передати Україні Patriot

середа, 8 травень 2024, 17:44

Німеччина виступила з ініціативою щодо зміцнення протиповітряної оборони України. Так, нещодавно міністр оборони Німеччини Борис Пісторіус попросив свою швейцарську колегу Віолу Амхерд поставити Києву систему Patriot. Однак переговори явно не привели н...