"Навіть небо працює на нас": Арестович назвав несподівану перешкоду для росіян у наступі на Харків

Росіяни зосереджують резерви поблизу Харкова для продовження наступальної операції на обласний центр. Про це під час брифінгу в ОП заявив радник глави Офісу Олексій Арестович, передають Патріоти України.

Він додав, що наразі погодні умови не дозволять окупантам провести атаку швидко. "У районі Харкова противник зосереджує резерви, підтягує ремонтні підрозділи, які мають забезпечити введення нових сил. Але там навіть погода за нас. Найближчі 10 діб прогноз погоди – це осадки. Причому осадки 50 мм, які мають випасти. Це означає, що противнику буде дуже важко наступати. Тому що розв’язне земля. Як бачимо, і небо працює на нас", - висловився Арестович.

Раніше супутникові знімки Maxar Technologies показали 12,8 км військову колону Росії у напрямку до Харкова. Ворог перевозив нове важке озброєння для початку наступної фази наступу.

Словаччина призупинила пропуск вантажівок з території України

субота, 4 травень 2024, 23:16

Словаччина тимчасово призупинила оформлення та пропуск великогабаритних транспортних засобів з України через поломку сканера в пункті пропуску Вишнє Нємецьке. Про це у суботу, 4 травня, повідомили в державній митній службі, передають Патріоти України. ...

Інтрига для Путіна: Голова МЗС відповів, чи відправить Польща свої війська в Україну

субота, 4 травень 2024, 22:29

У питанні щодо відправки військ НАТО в Україну Польща не інформуватиме Кремль про своє остаточне рішення. Про це заявив міністр закордонних справ Польщі Радослав Сікорський, передають Патріоти України. Коментуючи пропозицію президента Франції Емманюеля...