Навіть неподалік від Кремля: Очевидці повідомили про людні мітинги проти війни в Москві та Петербурзі (фото, відео)

Очевидці повідомляють про людний протест на Пушкінській площі в Москві, що розташована в межах одного кілометра від Кремля, та в Санкт-Петербурзі. Про це повідомили очевидці в соцмережах, а також ОВД Инфо та Mediazona, передають Патріоти України.

Люди заполонили простір Пушкінської площі, що розташована неподалік від Кремля. Згодом вони рушили центральними вулицями Москви. Як повідомляють, на протестах помітили кілька тисяч людей.

Російське правозахисне медіа "ОВД-Инфо" повідомляє, що в Москв ізатримали понад півтисячі людей – щонайменше 523 станом на 20:00.

У Санкт-Петербургу є дані про затримали 236 мітингувальників.


Російська ракета впала поряд з кордоном Польщі - Туск

субота, 27 квітень 2024, 16:29

Вночі проти 27 квітня одна з російських ракет, якими РФ завдавала ударів по Україні, впала за 15 км від кордону з Польщею. Про це прем'єр-міністр Польщі Дональд Туск повідомив у Мережі Х, передають Патріоти України. "На Львівський район сьогодні впали ...

Сирський на "Рамштайні" розповів про ситуацію на передовій та потреби ЗСУ

субота, 27 квітень 2024, 16:00

Головнокомандувач Збройних сил генерал-полковник Олександр Сирський поінформував учасників 21-ого засідання Контактної групи з питань обороноздатності України про складну оперативно-стратегічну обстановку та про нагальні потреби України у озброєнні та ...