"Навіть першу зарплату не отримав": ЗСУ ліквідували окупанта, який не встиг повоювати й місяць (фото)

Воїни Збройних сил України продовжують ліквідувати окупантів із 7-ї російської військової бази, що базується в Абхазії. Ряди її "200-х" поповнив 25-річний солдат армії РФ Ромазан Гаврилов, котрий не повоював і місяця й не встиг отримати першу зарплату. Про це повідомив у Facebook засновник міжнародної волонтерської спільноти InformNapalm, OSINT-експерт Іраклі Комахідзе, передають Патріоти України.

Смерть загарбника підтверджена також на його батьківщині. У некролозі йдеться, що Ромазан Джалавдійович Гаврилов народився 05.02.1997 року в хуторі Веселий Успенського району Краснодарського краю РФ. Майбутній окупант ріс у багатодітній сім'ї, маючи трьох братів та одну сестру, був старшим сином у сім'ї.

Протягом 2016-2017 років росіянин проходив термінову військову службу у військовій частині 03007 ВКС РФ (339-й радіотехнічний полк, м. Астрахань)."Ймовірно, згодом служив за контрактом у частинах Південного військового округу (ПВО). З 21 червня 2022 року став числитися на контракті в мотострілецькому батальйоні в/ч 09332 – та ж 7-ма російська військова база з місцем дислокації у місті Гудаута окупованої Абхазії, Грузія", – уточнив розслідувач.

У путінському війську рядовий Гаврилов був стрільцем-помічником гранатометника 1-го мотострілецького відділення 1-го мотострілецького взводу 7-го мотострілецького батальйону в/ч 09332. Свою смерть на українській землі російський загарбник знайшов менш ніж через місяць після того, як потрапив на війну – 19 липня.

"Сьогодні, 26 липня у хуторі Веселий буде весело – відбудеться прощання з Ромазаном Джалавдійовичем Гавриловим (одне тільки поєднання ПІБ чого варте)", – прокоментував ліквідацію окупанта Комахідзе. Він згадав історію з "добровольцем" армії РФ Максимом Мещеряковим, який теж помер в Україні, не встигнувши відслужити повний місяць. У відповідь "за захист батьківщини" російська держава кинула його родину й не збирається виплачувати обіцяну компенсацію.


"Ухилянтів треба брати за вухо і вести до ТЦК": Мер Конотопа записав звернення до нардепів (відео)

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:15

Поки Верховна Рада продовжує готувати законопроєкт про мобілізацію – профільному комітету залишились розглянути 5% поправок – міський голова Конотопа звернувся до народних депутатів із закликом “не гратися в політику". На цьому міський голова Конотопа ...

"Гра в хорошого поліцейського": Зеленський може ветувати закон про мобілізацію після ухвалення Радою, - політолог

п’ятниця, 29 березень 2024, 11:26

Комітет Верховної Ради з питань національної безпеки та оборони розглянув уже 82% усіх запропонованих депутатами поправок до проекту закону "Про мобілізацію" і найближчим часом він може бути проголосований "у тому форматі, в якому він уже підійде безпо...