"Навіть ракета у власний будинок не перевиховає": Мер розповів, хто в Миколаєві став коригувальником ворога

У Миколаєві коригувальниками ворожого вогню стали місцеві жителі. Для них Росія асоціюється з Радянським Союзом, до якого вони мають ностальгічні почуття. Про це розповів міський голова Миколаєва Олександр Сенкевич, передають Патріоти України.

“Це місцеві люди. Загалом СБУ відпрацювала семеро людей. Кількість людей була набагато більшою, але у семи осіб були підтверджені контакти та постійна співпраця з окупантами”, – сказав мер.

Він зазначив, що невідомо, які мотиви керують цими людьми. Один із корегувальників пояснив, що робив це через заборону вивчення російської мови в миколаївських школах, яку запровадили вже після початку вторгнення РФ.

“Загалом це люди, які жили в Радянському Союзі й мають особливі почуття до Росії як до асоціації з Радянським Союзом. Просто упороті. Мені здається, навіть якби таким людям прилетіла ракета до будинку, вони все одно продовжували б давати координати”, – сказав Сенкевич.

Джерело: Апостроф

ЗСУ знищили Бук-М1, що готувався до удару по українським позиціям (відео)

четвер, 25 квітень 2024, 10:03

Бійці Сил спеціальних операцій (ССО) допомогли знищити російський ЗРК Бук-М1, який саме готували до пуску ракет. Про це повідомляють ССО на своєму Telegram-каналі. "Оператори 3-го окремого полку ССО під час розвідувальних дій на одному з найгарячіших н...