Навіть ридають, але усе марно: Росіян не пускають із Мексики до США (відео)

Росіян не пускають із Мексики на територію Сполучених Штатів Америки. У мережі з'явилося відео, яке зафіксувало, що чекає на туристів із країни-агресора при спробі прорватися у цивілізовані країни. На відео росіянка ридає, вчепившись в огородження на кордоні, а росіянину одягають наручники для подальшої депортації, повідомляють Патріоти України.

Через вторгнення Росії в Україну та злочини, які чинять російські окупанти проти українців, росіянам більше не раді ніде у світі. Вихідці з РФ скаржаться, що у багатьох країнах Європи їх ображають, а їхні автомобілі, якщо на них є російські номери чи рашистський символ "Z", – обсипають сміттям та обливають нечистотами.

У багатьох крамничках та ресторанчиках також почали з'являтися таблички-попередження про те, що громадян країни-агресора там не обслуговують. "Прикрили" для росіян і можливість поїхати в ненависну Америку.

Так, у мережі з'явилося відео, де пару російських туристів не пропускають у США, куди вони хотіли пробратися з Мексики. На відео росіянка істерично ридає, впавши на коліна і вчепившись руками в загородження. А її супутнику одягають наручники: як видно з титрів, на нього чекає депортація.

Один танк ЗСУ - один постріл: Опубліковано фрагмент бою, як було зупинено колону бронетехніки РФ під Урожайним

неділя, 5 травень 2024, 17:30

У районі села Урожайне Донецької області бійці 58-ї бригади ЗСУ одним пострілом із танка зупинили ворожий штурм. На позиції ЗСУ наближалися три одиниці броньованої техніки ворога, передають Патріоти України з посиланням на телеграм-канал 58-ї окремої м...

Чи дійсно Росія готує наступ на Сумщину та Харківщину: Гетьман оцінив ризики і дав прогноз

неділя, 5 травень 2024, 17:28

Військовий аналітик Олексій Гетьман вважає, що окупаційна армія Росії, попри зовнішні ознаки підготовки до наступу на Сумську та Харківську області, немає реальних ресурсів для реалізації таких планів. Про це він розповів в ефірі телеканалу FREEДОМ, ...