Навіть у вантажі з Німеччини: MELOVIN показав небезпечну знахідку у гуманітарному штабі (фото, відео)

З початку повномасштабного вторгнення Росії в Україну MELOVIN не лише активно підтримує українців своєю творчістю, а й займається волонтерською діяльністю. Днями співак розповів, що в їхньому гуманітарному штабі було знайдено геомітку AirTag, повідомляють Патріоти України.

Як розповів артист в Instagram, небезпечну знахідку було виявлено в коробці з ліками. "У нас несподівана ситуація сталася на нашому складі, де ми фасуємо гуманітарну допомогу", - розповідає музикант.

"До нас надходять ліки, продукти харчування для дітей і дорослих. І з цими ліками, з Німеччини, в середині - мітки. Ми розуміємо, що Німеччина намагається перевірити, щоб ці ліки надійшли нашим військовим, однак таким чином ви наражаєте на небезпеку всі ці гуманітарні коридори, якими ми доставляємо до всіх міст, по всій Україні", - обурюється MELOVIN.

"AirTag - прилад, за допомогою якого відстежується місцезнаходження об'єкта, до якого він прикріплений, - пояснює співак. - Але є жахливий момент! Цей пристрій може відстежити кожен! Нещодавно вже був інцидент, коли місцезнаходження наших військових та гуманітарних складів було виявлено ворогом! Наслідки дивіться у наступному слайді з Харкова! Якщо ви знайшли геомітку - знищте її!".

Увага, відео містить ненормативну лексику


Окупанти ударили по дитячій залізниці у Харкові (фото)

неділя, 19 травень 2024, 19:05

Зазначається, що обійшлося без постраждалих. Постраждала також територія Центрального парку міста, розташованого поруч із дитячою залізницею. Зокрема, у будівлях кінотеатру та ресторану вибито вікна. Також поруч із парком – кладовище. Там внаслідок уда...

Зросла кількість жертв російського обстрілу бази відпочинку біля Харкова (відео)

неділя, 19 травень 2024, 18:15

До шести зросла кількість загиблих унаслідок удару російських окупантів 19 травня по базі відпочинку в Малоданилівській територіальній громаді біля Харкова. Про це поінформувала в Telegram Харківська обласна прокуратура, передають Патріоти України. Ран...