Навіть у Великдень працюють: Морпіхи знищили черговий танк окупантів (відео)

Бійці 501-го окремого батальйону морської піхоти знищили танк Т-72 окупантів з протитанкового ракетного комплексу українського виробництва "Стугна-П". Про ліквідовану ціль розповів прес-центр Командування морської піхоти на офіційній сторінці на Facebook, передають Патріоти України.

"Незважаючи на Великодні свята окупанти продовжують паплюжити нашу землю. Тому для морських піхотинців з 501-го окремого батальйону морської піхоти вистачає роботи, і вони дуже серйозно ставляться до неї, а саме до "демілітаризації" російського рейху. Зокрема, черговий рашистський танк Т-72 був переведений в правильний стан, а саме стан металобрухту. Хороша робота від розрахунку ПТРК "Стугна-П" морпіхів!", — повідомили в Командуванні морської піхоти.

На відео, яке прикріпили до посту, можна побачити, як російський танк показався із заростей дерев. Українські захисники почекали ворога і здійснили залп. Політ ракети тривав приблизно 30 секунд, а значить танк стояв на дистанції кілька кілометрів.

Перетворили на брухт: Українські прикордонники знищили замасковану ворожу БМП в околицях Вовчанська (відео)

п’ятниця, 17 травень 2024, 14:48

Українські прикордонники знищили ворожу замасковану бойову машину піхоти (БМП) окупантів в околицях Вовчанська. Результатом своєї роботи вони поділились у мережі. Як йдеться у повідомленні, уразили ворожу техніку прикордонники бригади "Сталевий кордон"...

"Росія змушена створювати санітарну зону": Путін зробив цинічну заяву про плани щодо Харкова

п’ятниця, 17 травень 2024, 14:01

Російський диктатор Володимир Путін заявив, що Росія не має намірів окупувувати Харків. Заяву Путіна цитують росЗМІ, передають Патріоти України. «Планів щодо взяття Харкова у Росії на сьогоднішній день немає. Росія змушена створювати санітарну зону в с...