"Навіть Зеленський починає мене повчати. Якого я всіляко підтримував. І це схвалював Путін": Лукашенко поскаржився на "утиски"

Олександр Лукашенко, який займав пост президента Білорусі п'ять термінів поспіль, розповів, як переконував главу української держави Володимира Зеленського в неворожості лідера Росії Володимира Путіна, передають Патріоти України.

Путін, зі свого боку, нібито просив Лукашенка підтримати президента України на старті його політичної кар'єри. Про ці нюанси скандальний політик, легітимність переобрання якого на шостий термін поставили під сумнів громадськість і спостерігачі, розповів в інтерв'ю російським пропагандистам.

"Навіть Зеленський починає мене повчати. Якого я всіляко підтримував. І це схвалював Путін. Казав: "Ти його підтримай там, там, молодий, недосвідчений, домовимося. Ти поговори з ним. Ну, так, по-батьківськи". Я кажу: "Добре, я вже поговорив із ним", – обурився Лукашенко.

"Я поїхав на Форум регіонів туди, поговорив. Я йому розповів, що у Путіна немає ніякої мети Київ захопити, посягнути на всю східну Україну. У Путіна вистачає Росії! Багато таких життєвих питань, які ми обговорювали. Я із Зеленським обговорював, переконував його. Людина, яка розуміє, до мене добре ставився. Бах – заява! Чому? Американці написали", – образився він на осуд в Україні насильства над учасниками акцій протесту в Білорусі.

Теракт у "Крокус Сіті Холі" демонструє слабкість Путіна: У The Times описали три сценарії, які чекають на РФ

п’ятниця, 29 березень 2024, 6:27

Нещодавній теракт у торговому центрі "Крокус Сіті Хол" продемонстрував хиткість позиції російського диктатора Володимира Путіна, а також неготовність апарату безпеки Росії до відповідних викликів, передають Патріоти України з посиланням на The Times. ...

Вчасно повернувся з України щоб сходити на концерт: Внаслідок важкого поранення у Крокус Сіті Холі віддав кінці "велика шишка" ГРУ

п’ятниця, 29 березень 2024, 5:00

Полковник спецназу ГРУ Тимур Мясников, який нещодавно повернувся з війни Росії проти України, помер від поранень, отриманих внаслідок стрілянини у підмосковному концертному залі Крокус Сіті Хол, повідомляє видання Медиазона. Про смерть полковника йдеть...