Навіть жінок і дітей: Окупанти на Мелітопольщині вигнали рити окопи все село, погрожуючи жителям "націоналізувати" їхні будинки

Російські окупаційні війська продовжують будувати укріплення на тимчасово захопленій ними частині Запорізької області. На Мелітопольщині загарбники погрозами змусили цивільних рити для них окопи. Це трапилося в Розівці – там окупанти зігнали на примусові роботи ціле село: і чоловіків, і жінок різного віку, а також підлітків. Про це повідомив законний мер Мелітополя Іван Федоров, передають Патріоти України.

"Якщо раніше ра***ти підкупом і погрозами залучали до риття окопів тільки чоловіків, то тепер укотре показали своє справжнє "обличчя". Їм байдуже, кого використовувати як рабів", – зазначив він.

Росіяни змусили споруджувати лінії оборони абсолютно всіх жителів села, а тим, хто не міг працювати за станом здоров'я, військові РФ усе одно давали в руки лопату й знеболювальне.

Для того, аби "заохотити" місцевих жителів до роботи, окупанти використали свій улюблений та вже традиційний аргумент: тим, хто відмовлявся працювати, погрожували "націоналізацією" будинку.

"Тож із кожним днем терор на поки що окупованих територіях наростає, а жителі чекають на звільнення від загарбників", – зазначив Федоров.

"Головна помилка Зеленського, те що він залишив демократію", - "слуга народу" Богуцька вимагає закрити українцям рота

п’ятниця, 26 квітень 2024, 2:35

"Знаєте, про що я насправді шкодую? Про те, що з прийняттям Воєнного стану не було введено воєнну цензуру. Володимир Зеленський (чи справді, чи з подачі європейських партнерів) залишив демократію під час війни. Це була помилка!!!" - написала Богуцька. ...

Вибори недійсні. Х*ло - узурпатор: Європарламент не визнав легітимність Путіна

п’ятниця, 26 квітень 2024, 1:45

Країни-члени Євросоюзу та міжнародна спільнота не повинні визнавати результати "виборів" 15-17 березня у Росії, за результатами яких "переможцем" оголосили Володимира Путіна. Відповідну резолюцію прийняв Європарламент у четвер, 25 квітня. Документ підт...