Наволоч відмазували як могли: У невизнаній Абхазії винесли вирок "герою ДНР", командиру "інтарнаціонального" загону "П'ятнашки"

У невизнаній Абхазії винесли вирок "герою ДНР". ВідеоНа окупованій РФ грузинській території Абхазії винесли вирок терористові "ДНР", "командиру" загону "П'ятнашка" з позивним "Абхаз" Ахрі Авідзба. Його засудили до трьох років позбавлення волі умовно і штрафу 10 тисяч рублів, зазначають Патріоти України.

Як повідомляє "Ехо Кавказу", рішення ухвалив Гульріпшський районний суд у п'ятницю, 11 червня. Справа стосувалася "незаконного зберігання та збуту зброї групою осіб за попередньою змовою" (щоб подивитися відео, доскрольте до кінця).

Прокуратура просила засудити Авідзбу до чотирьох років позбавлення волі умовно.

Його соратників – Аслана Гуатіжева, Андрія Лактіонова, Талех Гасанова і Станіслава Культу – суд повністю виправдав.

Усіх п'ятьох затримали 4 березня 2021 року. Крім цього, їм інкримінували "планування взяти участь у спробі державного перевороту". За цією статтею обвинувачення Авідзбі не висували.

У невизнаній Абхазії винесли вирок "герою ДНР". Відео

Нагадаємо: Авідзба один із найвідоміших учасників війни на сході України в складі сил проросійських терористів. Він був так званим командиром батальйону "П'ятнашка", другом терористів "Гіві" і "Мотороли", учасником операцій під Дебальцевим i в районі донецького аеропорту.

У січні 2020-го Авідзба разом зі своїми колишніми товаришами по службі з "ДНР" був організатором мітингу в невизнаній Абхазії, який переріс у штурм будівлі "президентської адміністрації". У 2014 році він брав участь в усуненні колишнього абхазького "лідера" Олександра Анкваба і заявив, що нинішнього "главу" на цій посаді чекає та ж доля.

Після цього новий "президент" Аслан Бжанія призначив Авідзбу своїм помічником.

Депутат-праворадикал у Німеччині виявився власником бізнесу у Білорусі

п’ятниця, 19 квітень 2024, 21:15

Депутату від ультраправої політичної партії "Альтернатива для Німеччини" (АдГ) загрожує великий штраф за приховування інформації про бізнес, що належить йому в Білорусі. Про це пише BILD, передають Патріоти України. "Депутат земельного парламенту Саксо...

"Донька кричала, мамо, я помираю": Моторошні подробиці про удар окупантів по Дніпру

п’ятниця, 19 квітень 2024, 20:53

Російська окупаційна армія 19 квітня завдала масованого ракетного удару по Дніпропетровській області. Через ворожу атаку загинуло семеро людей, двоє з них - діти. Понад три десятки мешканців поранені. У Дніпрі окупант влучили у житловий будинок та залі...