Наволоч знов волатиме про "зовнішнє управління"? Глава дипломатичної місії США в Україні жорстко висловилась про п'яту колону Кремля, олігархат та продажних суддів в Україні

Згідно сталої міжнародної практики, зазвичай дуже обережні дипломати перед відкликанням можуть робити викривальні заяви, щодо країни перебування. А Україна, нарешті, незабаром має отримати повноважного посла США

На сьогоднішній день у Верховній Раді досі сидять маріонетки Кремля. Про це заявила на конференції Діалоги про реформи тимчасово повірена США в Україні Христина Квін, повідомляють Патріоти України з посиланням на Ліга.

За її словами, Україна змушена боротися не тільки з російською окупацією на Донбасі і анексією Криму.

“Також це кібератаки і дезінформація, яка поширюється з території РФ і через маріонеток Росії, частина з яких по сьогоднішній день сидить Верховній Раді”, – сказала вона.

Квін також зазначила, що кремлівські агенти намагаються поширювати наративи про те, що західні партнери намагаються управляти внутрішніми справами України. На думку дипломата, ці сили поширюють дезінформацію в особистих інтересах, мотивуючись бажанням збагатитися, і намагаються перешкодити вступу України в ЄС.

Серед іншого Квін додала, що незважаючи на певні успіхи України в боротьбі з корупцією, олігархи продовжують чинити опір реформам.

“Олігархи і далі телефонують членам Ради, суддям та іншим посадовим особам, щоб підірвати порядок денний президента і система працювала на їх користь”, – сказала вона.

У Пентагоні розповіли про далекобійну зброю, яка "не спрацювала" в Україні

п’ятниця, 26 квітень 2024, 21:03

Одне з видів далекобійного озброєння, яке США передали Україні в рамках військової допомоги, виявилося неефективним. Про це повідомив заступник міністра оборони США із закупівель та забезпечення Білл ЛаПланте, повідомляють Патріоти України з посиланням...

Отримував гроші від росіян: У Британії судять вербувальника паліїв нерухомості, пов'язаної з Україною

п’ятниця, 26 квітень 2024, 20:43

У Британії розпочався суд над чоловіком, який працював на користь Росії та вербував осіб для підпалу нерухомості, пов'язаної з Україною. Про це пише Reuters в п'ятницю, 26 квітня, передають Патріоти України.