"Навряд чи сконає на операційному столі": Український дипломат розповів про найпростіший спосіб позбутися Путіна

Російський диктатор Володимир Путін навряд чи сконає на операційному столі, а тому, на думку колишнього міністра закордонних справ Володимира Огризка, Україні варто розраховувати на міжнародний трибунал та те, що керманича усуне власне оточення, передають Патріоти України.

«Дуже сподіваюся, що після того, як вирок міжнародного трибуналу буде винесено, мине зовсім небагато часу і Путін його ж власними підручними буде заарештований, якщо він доживе до тієї миті, і переданий цьому міжнародному трибуналу. Це найпростіший спосіб позбутися диктатора, це перше. І друге — забезпечити цій групі людей, які поки що навколо Путіна і будуть на нього списувати всі гріхи, більш-менш нормальне існування, зняття санкцій і інших речей, від яких вони особисто дуже страждають», — розповів Огризко.

Водночас дипломат уточнив, що для диктатора смерть через поганий стан здоров’я була б занадто простою та банальною: «Рішення Міжнародного кримінального трибуналу — це лише один з варіантів того, яким чином можна позбутися цього диктатора. Є інші. Я б не ставив на те, що він сконає на операційному столі — надто це б було просто і банально. Його надто бережуть стільки років ці армії медиків, які не дають йому спілкуватися фактично ні з ким. Тому, думаю, питання буде в іншому — наскільки швидко групи впливу зрозуміють, що його треба реально усувати від влади».

Джерело: НВ

Якщо НАТО розмістить ядерні об'єкти: У МЗС РФ пригрозили вдарити по Польщі

четвер, 25 квітень 2024, 20:29

У разі розміщення в Польщі ядерних об'єктів країн НАТО вони стануть "законною воєнною ціллю" для Росії. Про це заявив заступник міністра закордонних справ РФ Сергій Рябков, повідомляє пропагандистське агентство ТАСС, передають Патріоти України. За його...

Генсек НАТО уперше здійснив політ на винищувачі Eurofighter (фото)

четвер, 25 квітень 2024, 19:27

Генеральний секретар НАТО Єнс Столтенберг під час візиту до Німеччини 25 квітня вперше політав на винищувачі Eurofighter. Про це у четвер, 25 квітня, повідомила пресслужба Північноатлантичного альянсу, передають Патріоти України. Столтенберг здійснив п...