Навряд чи вони з батьками до цього готові: На війну в Україні готуються відправляти "московських мажорів"

Армія РФ щодня несе втрати на війні в Україні. Щоб їх компенсувати, російське командування готується відправляти в бій "московських мажорчиків". Таку заяву зробив голова Одеської обласної військової адміністрації Максим Марченко в ролику, який опублікував в особистому Telegram-каналі, передають Патріоти України.

"Враховуючи ефективну роботу Збройних сил [України], в російській армії вже закінчуються буряти. Є інформація, що недоумками в Кремлі буде прийнято рішення відправляти на війну в Україну московських мажорчиків. Але для нас, що буряти, що москвичі однаково добре удобрюють українські поля", — повідомив Марченко.

Голова Одеської ОВА не уточнив, що саме мається на увазі під словосполученням "московські мажорчики". Найімовірніше, мова про підрозділи, де служать сини більш-менш багатих москвичів. Якщо відштовхуватися від цієї теорії, то РФ зібралася відправити на війну в Україні навіть згадані резерви. Яка у них боєздатність, ще належить дізнатися.

У свіжому ролику Марченко також розповів про відновлення електричної підстанції в одному з районів Одеської області. Вона була пошкоджена в результаті ракетного удару. Завдяки діям енергетиків у певних населених пунктах з'явилося світло.

Хоче влаштувати торг? Шредер заявив, що його дружба з Путіним може допомогти закінчити війну

п’ятниця, 29 березень 2024, 14:44

Колишній канцлер Німеччини Герхард Шредер вважає, що його давні добрі стосунки з російським диктатором Володимиром Путіним можуть посприяти закінченню війни в Україні. Слова Шредера у четвер, 28 березня, наводить Deutsche Welle, передають Патріоти Укра...

Стефанчук розповів, як довго Рада може розглядати закон про мобілізацію

п’ятниця, 29 березень 2024, 14:30

Верховна Рада може розглядати законопроєкт про мобілізацію в сесійній залі впродовж одного - кількох тижнів, якщо народні депутати наполягатимуть на всіх правках, за відсутності цього - розглянуть швидше, заявив голова ВР Руслан Стефанчук у коментарі ...