"Назад ніхто не повернеться": У спецслужбах розповіли, яку долю готує Росія для зеків із ПВК "Вагнера", які воюють проти України

Країна-агресорка РФ продовжує вербувати на війну проти України злочинців у російських в'язницях. Крім того, який би не був для них результат на полі бою, командування окупантів вирішило знищувати зеків до повернення у Росію, передають Патріоти України.

Утилізацією "гарматного м'яса" російська влада розраховує вирішити цілу низку проблем. Про це "24 каналу" повідомили джерела в українських спецслужбах.

За рахунок вбивць і ґвалтівників командування окупантів розраховувало ефективно поповнювати особовий склад та зберігати загальну боєздатність війська. Однак разом із цим одержала цілу низку проблем.

Представники українських спецслужб розповіли, що командування РФ ще до відправлення зеків у зону бойових дій отримало чіткий наказ про їхню обов'язкову ліквідацію. Якщо завербовані злочинці не загинуть у бою, їх знищать під час ротацій чи після закінчення терміну дії контракту.

У спецслужбах зазначили, що рішенням про розстріл кожного ув'язненого, якому вдасться вижити на війні в Україні, РФ позбавляє себе багатьох проблем. Насамперед Кремль розраховує у такий спосіб звільнити велику кількість місць у в'язницях.

Водночас російська влада усвідомлює, що за будь-якого результату війни величезна кількість озвірілих злочинців може з'явитися на вулицях російських міст. Також Кремль може не лише ефективно поповнювати своє військо, а й підтримувати його боєздатність на тому самому рівні, який є зараз.

"І хоча військовослужбовці армії Росії недалеко відійшли від зеків за своїми моральними якостями, колишні ув'язнені у разі появи на батьківщині точно очолять найнебезпечніші бандформування. Такі наслідки кремлівському диктатору не потрібні, тому всіх найманців-зеків так чи інакше ліквідують", – повідомили в українських спецслужбах.

Готується вступити у війну? Білорусь закріпила у військовій доктрині надання допомоги союзникам

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:26

Білорусь оновила військову доктрину, в якій закріпила можливість надання допомоги союзникам. Зокрема, відправки військових. передають Патріоти України з посиланням на військову доктрину Білорусі. "Білорусь вважає за можливе надання військової допомоги ...

Буде чим відбивати атаки: Іспанія надасть Україні партію ракет для Patriot, - ЗМІ

п’ятниця, 26 квітень 2024, 10:42

Іспанія передасть Україні ракети для систем Patriot, попри тиск з боку НАТО і ЄС, які вимагають від європейських країн, що мають цю систему американського виробництва, передати їх Києву, передають Патріоти України. За словами урядових джерел, рішення п...