Назад у СРСР: У Росії заговорили про повернення трудових таборів

Глава Федеральної служби виконання покарань Росії Олександр Калашников запропонував замінити трудових мігрантів засудженими, організувавши для них трудові табори. Про це повідомило видання ТАСС, передають Патріоти України.

За словами Калашникова, 188 тис. із 482 тис. осіб, які утримуються у виправних установах, мають право на виконання примусової роботи. "Ми реально готові організувати. Це буде не ГУЛАГ, а абсолютно нові гідні умови. Тому що ця людина вже працюватиме в межах гуртожитку або винаймати квартиру, якщо є бажання, із сім'єю, отримувати гідну зарплату", - заявив Калашников.

У приклад він навів Магаданську область, де працюють мігранти з країн Середньої Азії. "Краще спецконтингенту побудувати гуртожитки, надати робочі місця. Зате вони залишаться там, і там же й працюватимуть. І ми розв'яжемо трудову проблему, і станеться та ж соціалізація", - підсумував Калашников. Заступник голови комітету Держдуми з економічної політики Володимир Гутеньов підтримав ініціативу керівника ФСВП.

"Пройти лінію розмежування, що була до 2022 року, практично неможливо. Там усе перетворено в бетон": Черник пояснив, що треба ЗСУ для успіху

п’ятниця, 29 березень 2024, 8:44

Західні ЗМІ заявили про вирішальні найближчі 5-8 місяців на фронті в Україні. Однак західні партнери мають усі можливості зробити так, аби Україна перемогла у війні вже 2024 року. Про це розповів військовий експерт, полковник ЗСУ в запасі Петро Черник,...

Генштаб ЗСУ відзвітував про втрати росіян станом на 29 березня

п’ятниця, 29 березень 2024, 8:30

Загальні бойові втрати противника з 24.02.22 по 29.03.24 орієнтовно склали: