"Нажерлись і гранатометами по селу всадили": Окупант розповів матері про злочини проти цивільних, які скоїли його "колеги" (аудіо)

Російські окупаційні війська продовжують тероризувати мирне населення України. Чимало воєнних злочинів проти цивільних загарбники скоюють під впливом алкоголю. Про це один із військових країни-агресора розповів по телефону своєї матері. Аудіоперехоплення розмови опублікувало Головне управління розвідки Міноборони України в Telegram, передають Патріоти України.

"У нас вчора кіпіш був, з 4 до 5 дуже шумно було...потім з'ясовується, що це "Пузирь" з якимсь Колею нажрались і гранатометом по селу всадили. Коля обезбашений, і йому по**р взагалі на все. Він тут з людей знущався, він ПВКшник, колись там у якійсь військовій компанії працював. У нього куля свистить у голові", – розповів окупант.

За словами загарбника, цього Колю, який був ініціатором обстрілу села з гранатомета, міг контролювати тільки командир батальйону. Але оскільки той зараз на іншій позиції, окупант "спіймав слабину".

Також росіянин поскаржився матері на те, що їхній підрозділ не відпускають на ротацію, хоча всі документи для цього вже давно підготовлені. За його словами, командир 49-ї армії гальмує процес.

Крім того, він розповів, що у багатьох російських військових не залишилося навіть одягу після пожежі на базі. У зв'язку з цим загарбники шукали собі нове екіпірування у покинутих місцевими жителями будинках.

У окупантів проблеми: Російська перевага у війні проти України зменшується, - FT

субота, 27 квітень 2024, 4:15

Завдяки американській допомозі Україна може виявити недоліки, притаманні армії РФ, яка намагається знищити Україну за допомогою неякісних боєприпасів і великої, але погано навченої армії. Про це пише Financial Times, передають Патріоти України. «Допом...

"Ворог не припиняє спроб": У ДПСУ повідомили, де фіксують найбільше російських ДРГ

субота, 27 квітень 2024, 3:25

Наразі найбільша кількість спроб прориву російських диверсійно-розвідувальних груп фіксують у Сумській області. Днями прикордонники знову зафіксували таку спробу. Про це повідомив речник Держприкордонслужби Андрій Демченко в ефірі телеканалу "Еспресо",...