Назначено нового очільника Київської ОДА: Що про нього відомо

Президент України Володимир Зеленський призначив очільником Київської обласної державної адміністрації Олексія Чернишова. Текст опублікували на сайті глави держави, передають Патріоти України.

"Призначити Чернишова Олексія Михайловича головою Київської обласної державної адміністрації", – йдеться у документі.

Новий очільник Київської ОДА – бізнесмен, інвестор, засновник інвестиційно-девелоперської компанії Eastgate Development та інвестиційної компанії VI2 Partners, а також Kyiv Vision Foundation, організації, що займається залученням інвестицій та підтримкою культурних проєктів.

Чернишов виступив ініціатором та партнером масштабного інфраструктурного проєкту "Київська Бізнес Гавань". Також за його ініціативи та підтримки було створено "Школу управління комерційною нерухомістю".

Джерело: Обозреватель

"У військових є один обов’язок": Сирський вперше прокоментував відставку Залужного

п’ятниця, 29 березень 2024, 10:30

Коментуючи своє призначення на посаду головнокомандувача Збройних сил замість Валерія Залужного, генерал-полковник Олександр Сирський зазначив, що президент Володимир Зеленський, очевидно, мав для того "вагомі причини", а обов'язок військових - виконув...

"Нам сказали, що назад нас можуть не забрати": Боєць 3-ї штурмової розповів про польоти до оточеного Маріуполя та секретну операцію: "Апокаліпсис"

п’ятниця, 29 березень 2024, 10:26

Боєць 3 штурмової бригади "Барсік" розповів про польоти до оточеного Маріуполя. Він зазначив, що тоді командири шукали добровольців, щоб здійснити цю місію. Про це він розповів в інтерв'ю ТСН.ua, передають Патріоти України. "Барсік" зазначив, що було б...