Назріває "вибух": У Росії зростає критика міноборони після постійних невдач на полі бою, - британська розвідка

Після постійних невдач окупантів на полі бою в Україні впродовж останніх двох тижнів все більше відомих в Росії людей починають критикувати керівництво російського міноборони. Про це йдеться у щоденному огляді Міноборони Великої Британії за 8 жовтня, передають Патріоти України.

"Серед критиків – чеченський лідер Рамзан Кадиров, власник приватної військової компанії "Вагнер" Євген Пригожин, офіційні телеведучі, поп-зірки та спільнота ультранаціоналістичних військових блогерів", - повідомляє розвідка.

За даними розвідки, нині критика залишається зосередженою на вищому військовому командуванні, а не на вищому політичному керівництві. "Але вона справді є тенденцією публічного вираження незгоди проти російського істеблішменту, яку принаймні частково терплять і яку, ймовірно, буде важко повернути назад", - заявили у британському відомстві.

Скандальна норма: Чому чоловікам за кордоном не продовжують закордонних паспортів - пояснення консула й адвоката

понеділок, 29 квітень 2024, 16:30

Припинено прийом нових заяв на вчинення консульських дій від певної категорії українців, а саме чоловіків, віком 18-60 років, які тимчасово перебувають за кордоном. Виняток становлять лише оформлення посвідчення особи на повернення в Україну. Такі дії ...

Особливий маневр? У ЗСУ пояснили, для чого Росія нарощує війська на Харківському напрямку

понеділок, 29 квітень 2024, 15:50

Військовослужбовець, голова Ради резервістів Сухопутних військ Іван Тимочко в ефірі телемарафону розповів, навіщо росіяни нарощують чисельність на Харківському напрямку та вчергове активізували свої дії на Куп’янському напрямку, передають Патріоти Укра...