Назвали президента України "нелегітимним": Проросійська фракція АдН проігнорувала виступ Зеленського у Бундестазі

Лідери парламентської фракції ультраправої Альтернативи для Німеччини заявили, що проігнорували виступ президента Володимира Зеленського в Бундестазі, повторивши фейковий російський наратив про його «нелегітимність». Про це у вівторок, 11 червня, повідомляють Патріоти України з посиланням на n-tv.

Лідери фракції АдН у Бундестазі, Аліса Вайдель і Тіно Хрупалла, заявили, що «відмовляються слухати спікера в камуфляжі». Вони повторили поширюваний країною-агресором Росією фейк про те, що Зеленський не є «легітимним» президентом України.

Вайдель і Хрупалла також натякнули на те, що хотіли б «президента», готового піти на компроміс із Росією. Керівництво партії Альтернатива для Німеччини та крайньо-ліва партія Сари Вагенкнехт вирішили раніше бойкотувати виступ Зеленського у Бундестазі. Проте четверо депутатів від АдН все ж були присутніми на виступі.

Їхня заява про бойкот виступу Зеленського викликала обурення у Берліні. «Всі розмови пані Вагенкнехт про мир абсолютно неправдоподібні», — заявив лідер парламентської фракції Вільної демократичної партії Крістіан Дюрр.

Так дешево як московські друзі ніхто Братиславі та Будапешту не продасть: Фіцо вмовляє Шмигаля відновити транспортуванн російської нафти до Словаччини, запропонувавши "цікаві варіанти"

субота, 27 липень 2024, 0:12

Прем’єр Словаччини Роберт Фіцо поговорив телефоном з українським колегою Денисом Шмигалем і запропонував "технічне рішення" для відновлення транзиту нафти російського "Лукойлу" через Україну, зазначають Патріоти України. . Про це повідомляє пресслужба...

Питали про ставлення до неонацистських рухів, російської агресії та Путіна: Підозрюваний у вбивстві Фаріон зробив заяву у суді

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:43

Підсудний не визнав своєї вини, і заявив, що не вбивав мовознавицю. Підозрюваний у вбивстві української мовознавиці Ірини Фаріон не визнав своєї провини після того, як суд обрав йому запобіжний захід, повідомляють Патріоти України з посиланням на РБК...