Названо ймовірну дату та мету візиту: Ердоган прилетить в Україну

3 лютого в Україну може прибути з робочим візитом президент Реджеп Таїп Ердоган. Саме 3 лютого було офіційно встановлено дипломатичні відносини між Україною та Туреччиною. Цього року відзначаються 30-ті роковини цієї події. Про це повідомляє видання CNN Türk, передають Патріоти України.

Очікується, що в рамках цього візиту Ердоган має зустрітись тет-а-тет зі своїм українським колегою Володимиром Зеленським. "Президент Ердоган, який, як очікується, вирушить в Україну з великою делегацією, головуватиме на 10-му засіданні стратегічної ради високого рівня зі своїм колегою Зеленським", - заявив прес-секретар президента Ібрагім Калин.

Крім цього є інформація, що за підсумками цієї зустрічі делегації Туреччини та України мають укласти низку угод та меморандумів про взаєморозуміння з узгоджених питань. Ці угоди стосуватимуться сфери оборони.

Російська ракета впала поряд з кордоном Польщі - Туск

субота, 27 квітень 2024, 16:29

Вночі проти 27 квітня одна з російських ракет, якими РФ завдавала ударів по Україні, впала за 15 км від кордону з Польщею. Про це прем'єр-міністр Польщі Дональд Туск повідомив у Мережі Х, передають Патріоти України. "На Львівський район сьогодні впали ...

Сирський на "Рамштайні" розповів про ситуацію на передовій та потреби ЗСУ

субота, 27 квітень 2024, 16:00

Головнокомандувач Збройних сил генерал-полковник Олександр Сирський поінформував учасників 21-ого засідання Контактної групи з питань обороноздатності України про складну оперативно-стратегічну обстановку та про нагальні потреби України у озброєнні та ...