Називали л*хом і сказали, що попередили: Після акції під ОПУ "Нацкорпус" закидав димовими шашками будинок з квартирою Зеленських у центрі Києва (відео)

Масштабна акція протесту "Зупинимо капітуляцію" під Офісом президента переросла в бійку між активістами "Національного корпусу", членами "Азову" і правоохоронцями.

нацкорпус

На Банковій поліцейські оточили близько 1000 представників "Національного корпусу", а бійка почалася після того, як деяким активістам заборонили проносити шини під будівлю Офісу президента України. В правоохоронців під будівлею Офісу президента полетіла бруківка, через що силовики застосували сльозогінний газ, зазначають Патріоти України.

Після протистояння з силовиками під Офісом президента представники «Національного корпусу» попрямували до житлового корпусу на вул. Грушевського, де знаходиться квартира президента Володимира Зеленського. Відео опублікували представники НК.

Акція протесту з димовими шашками продовжилася на підходах до ЖК. На прибудинкову територію, що охороняється поліцією, полетіли димові шашки.

Представники «Нацкорпуса» назвали свою акцію попередженням президенту, щоб той не наважився на капітуляцію. Також учасники протесту вимагали припинити політичні переслідування соратників, закликали не дати втілити в життя «формулу Штайнмайера», не відновлювати водопостачання Криму.

За підсумками протистояння було заявлено, що акція - не остання. Мітингувати «Нацкорпус» має намір, «поки його не почують».

За підсумками протистояння поліція заявила про сім постраждалих правоохоронців і одного бійця Нацгвардії. «Нацкорпус» повідомив про щонайменше одного побитого учасника акції.

Підступи до Офісу президента було заблоковано

Представники "Нацкорпусу" показали фото з акції

Біля Офісу президента учасники акції погнули паркан. На місці були залишені плакати, пластикові пляшки.

Вибори, вибори ..Орбан хоче створити у оновленому Європарламенті проросійську коаліцію, щоб змусити Україну капітулювати, бо "перемогти Росію неможливо"

неділя, 2 червень 2024, 8:23

Прем’єр Угорщини Віктор Орбан заявив, що планує створити "трансатлантичну коаліцію миру" у Європарламенті після того, як там відбудуться вибори. Таким чином він хоче тиснути на Україну щодо проведення мирних перемовин з РФ.', про це пишеть ABC News. ...