Називали Путіна "крутим" і заявляли про необхідність переговорів: У китайців запитали, що вони думають про війну в Україні (відео)

У жителів Китаю після візиту глави КНР Сі Цзіньпіна до російського диктатора Володимира Путіна запитали про ставлення до президента РФ та до кривавої війни, яку він розпочав в Україні, передають Патріоти України.

Як виявилося, китайці вважають Путіна "крутим", незважаючи на те, що його окупанти захоплюють українські міста та убивають українців, а також сподіваються, що держава-агресор переможе у війні.

Опитування провело видання CNN. При цьому деякі з опитаних говорили, що глава Кремля "ма сісти за стіл переговорів" з главою української держави Володимиром Зеленським.

Так, один з жителів Китаю, з яким поговорили журналісти, зазначив, що візит Сі до Москви – це добре, оскільки це сприятиме поліпшенню китайсько-російських відносин."Мені дуже подобається Путін, тому що він крутий і сильний хлопець", – сказав молодий китаєць.

Говорячи про розпочату Росією війну, він зауважив, що "сподівається, що всі зможуть мати мирні відносини". Інша жінка на запитання про бойові дії в Україні сказала: "Сподіваюся на перемогу Рросії у війні, але найкраще – це мир".

Ще одна жителька КНР сказала, що на російську війну "боляче дивитися", але неправильно, що США передає українській армій озброєння."Війна і загибель людей розбивають серце, на них боляче дивитися. Це неправильно, що США відправляють Україні зброю. Я вірю у бачення Сі Цзіньпіна про мир у всьому світі", – сказала вона.

На запитання про те, що вона думає про ордер Міжнародного кримінального суду в Гаазі на арешт російського диктатора Путіна жінка відповіла: "Я не знаю. Це ж він розпочав війну. Йому треба сісти із (президентом України Володимиром) Зеленським і поговорити".

Майстер з ремонту взуття сказав, що боротьюа українського народу з російською агресією "нікому не приносить користі"."Чому вони б'ються? Це нікому не приносить користі. Але ми не знаємо, хто почав війну. Це ж українці, так?" – зазначив він. Зазначимо, що Україна не має посла у Китаї вже понад два роки.

У окупантів проблеми: Російська перевага у війні проти України зменшується, - FT

субота, 27 квітень 2024, 4:15

Завдяки американській допомозі Україна може виявити недоліки, притаманні армії РФ, яка намагається знищити Україну за допомогою неякісних боєприпасів і великої, але погано навченої армії. Про це пише Financial Times, передають Патріоти України. «Допом...

"Ворог не припиняє спроб": У ДПСУ повідомили, де фіксують найбільше російських ДРГ

субота, 27 квітень 2024, 3:25

Наразі найбільша кількість спроб прориву російських диверсійно-розвідувальних груп фіксують у Сумській області. Днями прикордонники знову зафіксували таку спробу. Про це повідомив речник Держприкордонслужби Андрій Демченко в ефірі телеканалу "Еспресо",...