Називав це "стратою": У США схопили чоловіка, якого підозрюють у плануванні вбивства Байдена

Підозрюваний їздив по району, в якому проживає кандидат у президенти.

Американська поліція затримала чоловіка, якого підозрюють у плануванні вбивства кандидата у президенти США Джо Байдена. Про це повідомляє The Guardian, передають Патріоти України.

Чоловіка затримали в штаті Північна Кароліна, коли він залишив фургон зі зброєю і вибухівкою біля банку. В ході розслідування з'ясувалося, що затриманий, можливо, хотів убити кандидата в президенти США від Демократичної партії Джо Байдена, планував теракт в людному місці, а також зберігав дитячу порнографію.

Співробітники банку повідомили в Федеральне бюро розслідувань про підозрілий фургон. Правоохоронці обшукали машину і знайшли в ній гвинтівку, пістолет, боєприпаси, вибухівку, $500 тис. готівкою, а також книги з виживання, виготовлення бомб, саморобної зброї, ісламу, малюнки свастик і літаків, які врізаються в будівлі.

Пізніше чоловік прийшов в банк і запитав, де його фургон. Співробітники банку викликали поліцію і чоловіка затримали. Пізніше у нього знайшли ще зброю, а також підроблені водійські права. Правоохоронці знайшли на його комп'ютері фото і відео з дитячою порнографією.

Дослідження його мобільного і комп'ютера також показало, що ще навесні він шукав інформацію про Байдена, зокрема, його домашню адресу. Чоловік опублікував в інтернеті мем з написом "вбити Джо Байдена?". Підозрюваний їздив по району, в якому проживає кандидат у президенти, а в його записах знайшли позначку, яка закінчується словом "стратити". На телефоні чоловіка виявили відео і фото з місць масових вбивств і записи про планування стрільби на Різдво або "чорну п'ятницю" в одному з торгових центрів.

СБУ вчасно затримала: Чиновник Київської ОВА шпигував за десантниками під виглядом капелана (фото)

четвер, 28 березень 2024, 23:54

Працівники Служби безпеки України виявили та затримали поплічника російської спецслужби, котрий під виглядом капелана намагався приєднатися до українських десантників, щоб слідкувати за пересуванням та базуванням – затриманим виявився спеціаліст одного...

Третя штурмова бригада ЗСУ заявила про прорив обороги противника під Авдіївкою не зважаючи на шалений опір окупантів

четвер, 28 березень 2024, 23:15

Третя окрема штурмова бригада зявила про прорив в Орлівку й інтенсивний бій у залишках селища. "Штурмова група прорвалася на вулиці селища та розпочала інтенсивний бій впритул до будинку, у якому засів противник. Ворог відстрілювався гранатами, випуска...