Називав Україну "окраїною", але "поїхав до Кобзона": ЗСУ знищили окупанта-хвалька

Бійці ЗСУ знищили російського агресора Олександра Кашина, який в запалі похвальби заявляв, мовляв, Україна - "околиця Росії". Про це пише полковник ЗСУ та блогер Анатолій Штефан (позивний "Штірліц"), передають Патріоти України.

Він опублікував фото і скрін коментаря ліквідованого окупанта. Судячи зі скріну, 40-річний Кашин нітрохи не соромився показувати власні імперські замашки.

Відомо, що народився окупант в грудні 1981 року в місті Звєнігово, що в Республіці Марій Ел ‒ російській глибинці. Воював дуже коротко, бо 21 липня був знищений українськими воїнами на Луганщині.

Як водиться в російських ура-патріотичних пабліках, там пишуть, що Кашин "проявив мужність і героїзм" в процесі війни в окупантській армії. Його родичі, судячи з коментаря під постом про його смерть, ні про що не шкодують і "поважають його вибір".

Ключове питання: Генерал США оцінив, скільки людей потрібно призвати Україні для контрнаступу

п’ятниця, 19 квітень 2024, 7:30

Американський генерал-майор у відставці та співзасновник благодійного фонду Osprey Global Solutions Ukraine Девід Грандж відповів, скільки Україна має мобілізувати людей для оборони та контрнаступу. Про це відомо з його інтерв’ю "Радіо Свободі", переда...

"Від божевільних можна чекати чого завгодно": Черник пояснив, чому не варто боятися наступу Росії з Придністров'я

п’ятниця, 19 квітень 2024, 6:48

Алогічна поведінка Російської Федерації у контексті агресії проти України не дозволяє повністю виключити вірогідності, що загарбники спробують почати наступ на нашу державу з території тимчасово окупованого Придністров'я. Однак якщо це й станеться, осо...