Не 300 тис. осіб, а 1 млн: ЗМІ назвали реальну цифру росіян, яких планують мобілізувати на війну проти України

У Росії в законі про мобілізацію засекретили пункт, в якому йдеться про кількість осіб, яких планують призвати. Це сталось, оскільки російська влада планує призвати на війну проти України один мільйон росіян. Про це повідомляє "Нова газета. Європа", передають Патріоти України.

ЗМІ дізналось про кількість мобілізованих з посиланням на свої джерела в адміністрації диктатора Путіна. Виявилось, що це - один мільйон осіб.

Як зазначається, під час розмов про кількість мобілізованих довго сперечались, проте згодом визначились, що це буде мільйон росіян. Шойгу та речник Путіна Пєсков ж збрехали про те, що мобілізують 300 тис. росіян, щоб відправити їх на війну проти України.

"Аборигени з'їли дядька": У Папуа-Новій Гвінеї обурені словами президента США Байдена

п’ятниця, 19 квітень 2024, 21:30

Президент США Джо Байден висловив припущення, що його дядька могли з’їсти канібали в Папуа-Новій Гвінеї під час Другої світової війни. Це викликало в острівній країні суміш здивування та критики. Про це повідомляє The Guardian з посиланням на місцевих ...

Депутат-праворадикал у Німеччині виявився власником бізнесу у Білорусі

п’ятниця, 19 квітень 2024, 21:15

Депутату від ультраправої політичної партії "Альтернатива для Німеччини" (АдГ) загрожує великий штраф за приховування інформації про бізнес, що належить йому в Білорусі. Про це пише BILD, передають Патріоти України. "Депутат земельного парламенту Саксо...