Не бачить світла в кінці тунелю: 88-річний Михайло Горбачов загримів до лікарні

Перший і єдиний президент СРСР Михайло Горбачов через нагромаджені проблеми зі здоров'ям потрапив до лікарні. Інформацію про це він підтвердив російським журналістам 6 червня, зазначивши, що це не заважає йому працювати над новою книгою, зазначають Патріоти України.

"Я сейчас в больнице. Это затянувшееся, уже накопившееся разрядилось, и мне довольно тяжело. Но говорить, что я увидел „свет в конце тоннеля“, рано. Еще не видно его», -за звичкою плутано пояснив останній очільник СРСР.
При цьому Горбачов не став розповідати про свій діагноз і прогнозах лікарів. Відомо лише, що він знаходиться в одній з лікарень Москви під наглядом кращих фахівців. У непростий період колишньому президенту допомагають його родичі і друзі.
Поки невідомо, скільки ще часу політик проведе в лікарні.
За останні шість років Горбачов кілька разів опинявся на лікарняному ліжку. У 2013-му він був госпіталізований в німецьку клініку. Лише через рік політик потрапив уже в московське лікувальний заклад. Західні журналісти повідомляли, що колишній президент СРСР багато років бореться з цукровим діабетом, тому настільки часто звертається до лікарів.

Після довгої паузи Росія вивела ракетоносії в Чорне море

п’ятниця, 26 квітень 2024, 23:29

Російські війська вивели на бойове чергування у Чорне море два підводні ракетоносії із вісьмома ракетами Калібр. Про це повідомила пресслужба Сил оборони півдня в п'ятницю, 26 квітня. "Після доволі довгої паузи ворог вивів на бойове чергування в Чорне ...

План зробити це "якнайшвидше": Бельгія обіцяє прискорити передачу Україні своїх F-16

п’ятниця, 26 квітень 2024, 23:24

Раніше повідомлялося, що Бельгія передасть Україні F-16 до 2025 року. Влада Бельгії вирішила передати Україні винищувачі F-16 вже у 2024 році, хоча точні терміни поки що невідомі. Про це на спільній прес-конференції заявили прем'єр Бельгії Александер Д...