Не бідує: У пов'язаної з сином Януковича компанії знайшли елітну нерухомість в Москві, - "Схеми"

Журналісти програми "Схеми" виявили компанію, пов'язану з сином колишнього президента України Віктора Януковича Олександром, яка є власницею частини елітного бізнес-центру Atlantic в Москві, а також земельної ділянки під ним. Власницею 14% частки земельної ділянки, на якій розташований бізнес-центр, і відповідної частки самого бізнес-центру є компанія "Прайд-М", передають Патріоти України.

Керівник фірми – Олександр Ермольчук. При чому особа з таким же ім'ям і прізвищем в період 2012-2013 років очолювала два українських акціонерних товариства – "Мако Холдинг" і "Марінсервіс". Згідно з українським реєстром юридичних осіб, бенефіціаром цих підприємств в цей же час був Олександр Янукович. Про це повідомляє "Радіо Свобода".

Також виявили ще один зв'язок між сином екс-президента Януковича і згаданою нерухомістю в Росії. За адресою бізнес-центру Atlantic також прописана інша компанія – "Східний альянс", якою володіє Едуард Слинько. Було встановлено, що особа з таким ім'ям і прізвищем раніше займала керівну посаду в українській корпорації "МЕНЕДЖМЕНТ АССЕТС КОМПАНІ". Бенефіціаром цієї української корпорації через "Мако Холдинг" був Олександр Янукович.

Atlantic побудований в 2014-му і розташований недалеко від Київського вокзалу. Орендна ставка в рік у цьому бізнес-центрі, за даними російських профільних сайтів з оренди нерухомості, становить близько $600 за квадратний метр.

Нагадаємо, компанії племінника "екс-заступник міністра ЛНР" отримують мільйонні доходи з продажу російських нафтопродуктів і, ймовірно, донбаського вугілля в Україні. 24-річний уродженець міста Ровеньки Луганської області Олександр Мельничук є співвласником литовської UAB "Smart Steel Industry".

Батько Олександра Мельничука Сергій і його дядько кілька років тому потрапили під санкції України і США через угоди з донбаським вугіллям. Як повідомляли медіа, через братів Мельничуків раніше йшли вугільні потоки на Донбасі.

Дуже бояться: Росіяни почали встановлювати протидронові сітки навколо своїх НПЗ

п’ятниця, 19 квітень 2024, 15:56

Російська нафтовидобувна компанія "Башнефть" встановила сітки проти безпілотників, щоб захистити ключові об'єкти на своїх НПЗ від можливого нападу з боку України. Про це заявив глава республіки Башкортостан (РФ), пише Reuters, передають Патріоти Украї...

В Україні відкрили завод із виробництва високотехнологічних німецьких БПЛА

п’ятниця, 19 квітень 2024, 15:45

В Україні відкрили завод німецької компанії Quantum-Systems GmbH з виробництва безпілотників. Про це напередодні повідомила пресслужба компанії. . Очікується, що на виробництві збиратимуть по 1000 дронів на рік, а також виготовлятимуть запчастини. . ...