"Не бійтеся. Це не страшно": Порошенко запросив Зеленського на ще одні дебати

На думку кандидата у президенти, 70% українців прагнуть почути дебати.

Петро Порошенко. Фото: Кореспондент.

Кандидат у президенти Петро Порошенко запросив на зустріч свого опонента Володимира Зеленського на дебати у понеділок, 15 квітня, о 22:30. За його словами, обох політиків запросили на ефір програми "Свобода слова", передають Патріоти України.

Озвучив пропозицію чинний гарант під час дебатів на стадіоні "Олімпійський" у Києві, які фактично не відбулись. Бо Зеленський, як і заявляв раніше, очевидно, приїде на дебати 19 квітня.

Порошенко закликав Зеленського не відмовлятись від цієї нагоди. "Завтра, шановний Володимире Олександровичу, я буду там (на ефірі – ред.). Вас запросили, не бійтеся. Дебати – це не страшно. Це є надзвичайно важливою дією. Якщо ви сьогодні, не дай Боже, не встигнете доїхати, то доїжджайте завтра. Якщо і завтра не вийде, то я вас і післязавтра запрошу на дебати. У вас буде можливість не уникнути, а прийти і розповісти громадянам України свої плани. Відсидітись, думаю, не вийде", – сказав він.

На думку кандидата у президенти, 70% українців прагнуть почути дебати. Тож, за його словами, їх право треба поважати, а свій обов'язок, як кандидатів, виконувати. "Стадіон так стадіон" закінчився. Я прийшов – тебе нема. Але ви матимете впродовж наступного тижня можливість реалізувати цю можливість. Зокрема, у п'ятницю на Супільному мовленні під час обов'язкових по закону дебатів", – додав Порошенко.

Ситуація лишається складною: Українці відповіли, що робитимуть у разі загострення або затягування війни

четвер, 25 квітень 2024, 16:56

Українці відповіли на питання про свої плани на випадок загострення або затягування війни. Переважає готовність тим чи іншим чином долучатися до боротьби з російськими загарбниками, передають Патріоти України з посиланням на дані опитування фонду "Демо...

Марення тривають: Лукашенко заявив, що сусідні країни "озброєні до зубів" і пригрозив "ядеркою"

четвер, 25 квітень 2024, 16:53

Самопроголошений президент Білорусі Олександр Лукашенко заявив, що ризик військових інцидентів на білорусько-українському кордоні досить високий. Про це він висловився під час засідання Всебілоруських народних зборів 25 квітня, передають Патріоти Украї...