"Не буде хворий дід диктувати Україні якісь свої "червоні лінії": Зеленський звернувся до українців у День Незалежності

Президент Володимир Зеленський заявив, що Україна та українці самостійно визначатимуть, як їм жити, яким шляхом йти і який вибір робити, бо "так працює незалежність". Про це глава держави заявив у зверненні до народу з нагоди Дня Незалежності, передають Патріоти України.

"Не буде хворий дід із Червоної площі, який постійно погрожує всім червоною кнопкою, диктувати нам якісь свої червоні лінії. Як жити, яким шляхом іти і який вибір робити, будуть для себе визначати лише Україна й українці. Бо так працює незалежність", - наголосив Зеленський.

Своє звернення він записав із Сумщини неподалік кордону з Росією - "кордону між незалежною європейською державою й терористичною організацією номер один у світі". Він подякував кожному, хто допомагає воїнам і Українській державі, усім, хто живе й працює, аби працювала й жила незалежність.

Багато загиблих та поранених: Окупанти вдарили по Костянтинівці на Донеччині

субота, 24 серпень 2024, 15:02

РФ 24 серпня у святковий день, День Незалежності, обстріляла місто Костянтинівка Донецької області, є загиблі та поранені. Про це повідомив очільник ОВА Вадим Філашкін, передають Патріоти України. "Ворожим ударом російські військові вбили щонайменше п'...

Ексвійськовий та експерт з питань безпеки: Польща призначила нового посла в Україні

субота, 24 серпень 2024, 14:52

З 1 вересня в Україні почне працювати новий посол Польщі — колишній військовий та дипломат, експерт з питань безпеки Пьотр Лукасевич. Про це заявив речник МЗС Польщі Павел Вронський, повідомляють Патріоти України з посиланням на польське радіо FRM24. З...