Це буде не Донбас: Селезньов спрогнозував активізацію армії Путіна на одному з напрямків

Армія РФ активізувала військові дії на Запорізькому напрямку. Ймовірно, це пов'язано з тим, що на цю ділянку було направлено додаткові сили ворога після захоплення Вугледара. Про це розповів військовий експерт Владислав Селезньов у коментарі "24 Каналу", передають Патріоти України.

З його слів, з відступом ЗСУ більше не вдасться тримати під вогневим контролем російську залізничну мережу, яку використовували для постачань військових вантажів російським військам не лише в Донецькій області, а й на півдні Запорізької області:

"Вкрай складно перешкодити інтенсифікації постачань озброєння і військової техніки, боєприпасів для угруповання військ, яке діє на півдні Запорізької та півдні Херсонської областей. Тому цілком імовірно, що бої можуть серйозно активізуватися", - наголосив військовий експерт.

Втім, наразі окупанти поки не мають можливостей для масштабних штурмів, адже для цього потрібна величезна кількість ресурсів, а ознак великих переміщень сил і засобів саме на півдні України поки що не спостерігається. Селезньов наголосив, що здійснюється перекидання десантників на територію Курської області з півдня Запорізької області.

"Найімовірніше, певна динаміка на полі бою буде мати місце. А щодо масштабування думаю, що поки що в росіян немає таких можливостей", - додав Владислав Селезньов.

"У нас є дефіцит": Експерт розповів, що впливає на просування окупантів на Донеччині і як переломити ситуацію

субота, 5 жовтень 2024, 10:56

Президент Володимир Зеленський під час зустрічі з генсеком НАТО Марком Рютте зазначив, що ми не можемо зупинити ворога без ударів по РФ далекобійною зброєю і що партнери «затягують» з постачанням озброєння. З цим погоджується і військовий експерт Павло...

Поспішають красти, поки можуть: Наближені до Путіна олігархи захопили землю в Криму для стоянки яхт багатіїв, - розслідування

субота, 5 жовтень 2024, 10:44

Російські олігархи - Аркадій та Борис Ротенберги - 2023 року заволоділи у Балаклавській бухті в Криму щонайменше 10 ділянками землі. Про це йдеться у розслідуванні "Верстки", передають Патріоти України. Мільярдерам із найближчого оточення Володимира П...