Не буде ніякої общипаної курки: У Зеленського висміяли окупаційну версію "герба" Харкова

Окупанти знахабніли настільки, що вирішили вигадати "герб" для тимчасово окупованої частини Харківщини. Намалювали так званий "символ" у краших імперських традиціях. В ОП добряче "пройшлись" по задуму ворога, передають Патріоти України.

Відреагував на новину про так званий "герб" радник голови Офісу Президента Михайло Подоляк. Він прокоментував це з допомогою дуже відомого харківського мему, який знає вся Україна.

За таке ніхто грошей не дасть, – Подоляк

"У вас нудні обличчя, вам ніхто грошей не дасть", – відповів би класик, побачивши окупаційну версію "герба" Харкова, – написав Подоляк.

Радник Андрія Єрмака запевнив, що у Москві взагалі нічого не знають про харків'ян, адже думають, що тут можна когось зламати. Подоляк наголосив, що "ніякої общипаної російської курки на гербі ніколи не буде".

На так званому "гербі" окупанти наліпали все, що можна

Любителі тягнути назад на постаменти пам'ятники Леніну не могли, очевидно, втриматись, щоб не продемонструвати свої імперські амбіції. Вони абияк зліпили те, що назвали "гербом Харківської області". Начеюто дял цього горе-"шедевру"

Дуже секретний об'єкт: Американським журналістам показали виробництво новітніх українських САУ “Богдана”

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:14

Привідкрита завіса над таємним українським військовим виробництвом найсучасніших артилерійських систем, у тому числі самохідної гаубиці стандарту НАТО «Богдана», яку продемонструвала компанія «Українська броня». У рідкісному проблиску секретного процес...

Коли Україна дозріє до таких моральних стандартів? Глава МЗС Латвії йде у відставку через журналістське розслідування

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:05

За інформацією журналістів, Кріш'яніс Каріньш нібито витратив до 1,3 мільйона євро на оренду приватного літака для офіційних поїздок. Кріш'яніс Каріньш, міністр закордонних справ Латвії, у четвер, 28 березня, заявив, що піде у відставку після скандалу,...