"Не буду кидатися для піару гучними словами": Кучма не відповів на питання, чи Путін убивця

На думку Леоніда Кучми, так когось називати можна "лише у обличчя".

Другий президент України Леонід Кучма не відповів на питання, про те, чи вбивця президент Росії Володимир Путін, і порадив журналістам не запитувати про це у президента Володимира Зеленського, передають Патріоти України.

"Тільки не ставте це питання діючому президенту. Або ще комусь із його оточення", - зазначив Кучма.

За його словами, не варто провокувати тих, кому доведеться ще вести перемовини з Путіним. "А вести їх таки доведеться. І ціна ефектної образи буде реальною, причому заплатить її не той, хто схотів би так голосно пропіаритися, а хтось із наших хлопців, який потрапить під обстріл на лінії фронту того ж дня. Бо на "передку" вже давно склали народну прикмету: у Москві образилися – на Донбасі стріляють", - пояснив Кучма в інтерв'ю.

На думку Кучми, так когось називати можна "лише у обличчя", а коли "просто кидаються гучними словами – це їх лише знецінює". Він також нагадав, що президент США Джо Байден, назвавши Путіна вбивцею, майже одночасно запросив його на зустріч, де приязно розмовляв і тиснув руку. Кучма переконаний, що в України такої можливості не буде.

Важливий момент: Чи можуть Польща та інші країни силою повернути до України військовозобов’язаних чоловіків

субота, 4 травень 2024, 6:50

Польща, як і інші демократичні країни ніколи не підуть на такий крок, як видача Україні військовозобов’язаних чоловіків, яких вдома кваліфікують як ухилянтів, а за кордоном вони визнані біженцями. А консульське обслуговування громадян стосується внутрі...

"Скажу так": Виробляти Patriot дуже складно і дорого, краще робити власну зброю, - Юсов

субота, 4 травень 2024, 6:44

Україні не потрібно робити зенітно-ракетні комплекси Patriot, тому що вони дуже дорогі та складні у виробництві. Треба виробляти таке озброєння, яке можна буде самостійно модернізувати. Про це "Фокусу" заявив спікер Головного управління розвідки Мініст...