"Не були реальними вкладниками": "Джокер" злив у мережу дані про махінації партнера Богдана з елітною нерухомістю

"Джокер" стверджує, що партнери глави ОПУ не є реальними вкладниками "Укрбуду", так як реальні співінвестори фінансували будівництво протягом тривалого періоду.

Андрій Вавриш. Фото: 112 Україна.

Партнери глави Офісу президента України Андрія Богдана безкоштовно отримали нерухомість, яка була виділена із загального пайового фонду "Укрбуду". Про це йдеться в повідомленні Telegram-каналу "Джокер". Також тут були опубліковані документи, в яких вказані конкретні адреси виділеної нерухомості, передають Патріоти України.

"Так, наприклад, на 18-річного Максима Вавриша - сина Андрія Вавриша (партнер Богдана) оформлено нерухомості на 11 мільйонів гривень", - йдеться в повідомленні.

Також він опублікував інформацію про те, що майже на 8 мільйонів гривень житло було виділено ще одному партнеру Богдана - Дмитру Сторожуку. "Джокер" стверджує, що партнери Богдана не є реальними вкладниками "Укрбуду", так як реальні співінвестори фінансували будівництво протягом тривалого періоду.

Після публікації "Джокера" Вавриш на своїй сторінці в Facebook опублікував сертифікат права власності на нерухомість в "Укрбуд". На думку "Джокера", тим самим він підтвердив інформацію опубліковану раніше.

"Як я і прогнозував, платіжні документи (рух по рахунках) відсутні. У той же час, сертифікат, який опублікував Андрій Вавриш виписаний на квартиру, якої немає в моєму списку. Висновки робіть самі ... Дуже цікавий документ. Схоже, Андрій Вавриш дав додатковий матеріал для розслідування. Ціна за 1 метр значиться 10.000 гривень. Смішно. Краще б не коментував", - йдеться в повідомленні.

"Українці не усвідомлюють загрозу": Нардеп-"слуга" виступив за воєнну цензуру у соцмережах

субота, 20 квітень 2024, 14:30

В Україні потрібно запроваджувати воєнну цензуру. Йдеться про обмеження додатку Телеграм та платформи Тік-Ток. Таку думку висловив народний депутат від "Слуги народу" і голова парламентського комітету з питань гуманітарної та інформаційної політики Мик...

"Не може бути такою ж, як в Ізраїлі": Макрон зробив заяву про ППО в Україні

субота, 20 квітень 2024, 14:06

Президент Франції Еммануель Макрон заявив, що в Україні неможливо побудувати систему протиповітряної оборони, яка буде подібною тій, що функціонує в Ізраїлі, і відповідатиме вимогам країни. Про це він сказав на пресконференції за підсумками саміту ЄС у...