"Не чекайте, поки ворог прийде до вашого дому": Українська армія на тлі виснаження пробує новий стиль рекрутингу, - WSJ

бройні сили України пробують новий спосіб рекрутингу, намагаючись таким чином поповнити лави виснажених підрозділів на передовій. Про це йдеться у матеріалі The Wall Street Journal, передають Патріоти України.

Для цього все частіше з'являються реклама на білбордах та рекламні інструменти Instagram. "Не чекайте, поки ворог прийде до вашого дому. Знищуйте ворога разом з нами", - йдеться у рекламному дописі батальйону "Вовки Да Вінчі.

Це відбувається на тлі того, як російські окупанти активізувалися на сході України. "Кампанія вербування є частиною зусиль із поповнення виснажених сил. Це відбувається на тлі того, як російські війська просуваються на сході України, перевершуючи українців озброєнням", - пишуть аналітики ISW.

Також зазначається, що Україні потрібні додаткові війська для утримання лінії фронту. Йдеться і про те, що дані президента Володимира Зеленського про 31 тисячу загиблого на фронті є заниженими.

Окупанти ударили по дитячій залізниці у Харкові (фото)

неділя, 19 травень 2024, 19:05

Зазначається, що обійшлося без постраждалих. Постраждала також територія Центрального парку міста, розташованого поруч із дитячою залізницею. Зокрема, у будівлях кінотеатру та ресторану вибито вікна. Також поруч із парком – кладовище. Там внаслідок уда...

Зросла кількість жертв російського обстрілу бази відпочинку біля Харкова (відео)

неділя, 19 травень 2024, 18:15

До шести зросла кількість загиблих унаслідок удару російських окупантів 19 травня по базі відпочинку в Малоданилівській територіальній громаді біля Харкова. Про це поінформувала в Telegram Харківська обласна прокуратура, передають Патріоти України. Ран...