Не чекаючи навіть на перший бій з українцями: Військові КНДР тікають з російських позицій - ЗМІ

Експерти дуже суперечливо оцінюють бойові якості та запал північнокореських солдатів, де половина вічно голодного населення фанатично, принаймні на людях, славлять династію червоних вождів Кимів, а половина мріє втікти закордон

З позицій на кордоні України з Брянською та Курською областями Росії вже втекли 18 північнокорейських військовослужбовців. Про це у розвідці повідомили Суспільному. Так, за інформацією джерел, це сталося за 7 кілометрів від державного кордону з Україною. Зауважується, що мотиви втечі солдатів з КНДР поки не встановлені, тоді як російські військові вже розпочали їхні пошуки, передають Патріоти України.

"Водночас цю інформацію російські загарбники намагаються приховати від свого вищого командування", - наголосили у розвідці.

Раніше стало відомо, що росіяни на базі 11-ї окремої десантно-штурмової бригади окупаційної армії РФ почали формувати так званий "особливий бурятський батальйон". Він буде укомплектований громадянами Північної Кореї.

Нагадаємо, міністр оборони Південної Кореї Кім Йонг Хен заявив, що Корейська Народно-Демократична Республіка (КНДР) може відправити своїх військових до України на підтримку Росії.

Пізніше керівник Центру протидії дезінформації Ради національної безпеки й оборони України Андрій Коваленко повідомив, що інформація ЗМІ про нібито підготовку 100 тисяч військових КНДР для залучення у війні в Україні, не відповідає дійсності.

"Уже є певні рішення": Зеленський повідомив про посилення ППО

вівторок, 15 жовтень 2024, 21:07

На засіданні ставки верховного головнокомандувача 15 жовтня з питань енергетики обговорили формат посилення ППО України. Про це у вечірньому відеозверненні, опублікованому у Facebook ОП, розповів глава Української держави Володимир Зеленський, передают...

"Треба знижувати мобілізаційний вік до 18 років": У Зеленського розповіли про тиск із боку обох партій США

вівторок, 15 жовтень 2024, 20:55

Американські політики з обох партій тиснуть на президента Володимира Зеленського у питанні, чому в Україні не проводиться мобілізація тих, кому від 18 до 25 років. Про це повідомив радник керівника Офісу президента Сергій Лещенко, передають Патріоти Ук...