Не через бабусю та Меган: Принц Гаррі розповів, чому поїхав з Великої Британії (відео)

Напередодні великого інтерв'ю Опрі Вінфрі принц Гаррі і Меган Маркл все частіше відверто розповідають про випробування, які штовхнули їх на відмову від королівських повноважень. У шоу Джеймса Кордена Гаррі розповів, чому зважився на переїзд із Великобританії на батьківщину дружини, повідомляють Патріоти України.

"Це не було відставкою, швидше за все це був відступ, - сказав 36-річний герцог Сассекський. - Навколишнє середовище було дійсно складним, як багато хто помітив. Ми всі знаємо, якою може бути британська преса, і вона руйнувала моє психічне здоров'я. Я подумав: "Це токсично". Отже, я зробив те, що зробив би будь-який чоловік і будь-який батько, - мені потрібно було вивезти звідти свою сім'ю".

Гаррі і Меган покинули Англію, спробували влаштуватися у Канаді, але все ж переїхали до Каліфорнії і купили маєток за 14 млн в елітному селищі Монтесіто. При цьому Гаррі наполягає, що вони з Меган зовсім не хотіли втрачати своїх обов'язків.

"Які б рішення не прийняла [королівська] сторона, я ніколи не піду у відставку. Я завжди буду вносити свій вклад. Моє життя - це суспільне служіння, тому, де б я не був, це буде те саме", - сказав він.

"Я це передбачав": Ілон Маск знову заговорив про поразку України після скандальної статті Politico

четвер, 18 квітень 2024, 16:53

Американський мільярдер Ілон Маск відзначився черговою скандальною заявою про російсько-українську війну. Цього разу винахідник видав, що нібито передбачає поразку України. При цьому Маск заявив, що кінець війни на користь Росії легко передбачити. Про ...

Можливий мокрий сніг: Діденко попередила про погіршення погоди в Україні і розповіла, де буде найхолодніше

четвер, 18 квітень 2024, 16:30

Дощовий циклон та атмосферні фронти почнуть зсуватися з території України у п'ятницю, 19 квітня. Втім у західних та північних областях все ще можливі опади. Про це повідомляє синоптикиня Наталка Діденко, передають Патріоти України. За прогнозами Діденк...