"Не чини спротиву. Допоможи вилікувати Україну": Яким відео Росія зараз зомбує населення Донбасу

Новий місцевий телеканал російських окупантів "Маріуполь 24" транслює просто "божевільне" та брехливе пропагандистське відео для жителів тимчасово окупованих територій України. У ролику вже традиційно для пропаганди стверджується про начебто "нацизм" в Україні, від якого державу треба "вилікувати". Відповідним записом у Мережі поділився радник мера Маріуполя Петро Андрющенко, передають Патріоти України.

"Ми всі бачимо те лайно, яким пропаганда годує через соцмережі. Але це ще не дно. Дивіться. Запис з телевізору в Маріуполі. Це транслює місцевий новий канал окупантів "Маріуполь 24", – йдеться в дописі посадовця.

Андрющенко назвав це відео "прямою декларацією на винищення всіх нас". Так, у ролику показана божевільня та її пацієнтка, якій лікар намагається зробити ін’єкцію. І, ось, що каже голос за кадром:

"Не чини спротиву. Допоможи вилікувати Україну. Чинити спротив Росії – все одно, що чинити спротив лікарю, який намагається врятувати тобі життя. І ось чому ціль "спецоперації" збройних сил Росії в Україні – це денацифікація".

На відео також заявляють про "зерна нацизму", які начебто "проросли в Україні" ще на початку 90-их років. Також там збрехали про начебто знищення тисяч людей на Донбасі "українськими нацистами", а армія РФ "війну закінчує, а не починає".

Президента України Володимира Зеленського у ролику називають "наркоманом" та діляться вигадками, що на нього нібито "чекає новий "Нюрнберг".


Росія випалює українську землю. Настав час зробити те саме з Росією: Україна вже має ударні БПЛА, котрі можуть дістатися Сибіру - The Economist

п’ятниця, 19 квітень 2024, 0:55

Кореспондент одного з найстаріших і найвпливовіших періодичних видань Великобританії побував на українській фабриці, де випускають бойові БПЛА великого радіусу дії, де поспілкувався з провідним працівником. Моя охорона виглядає знервовано. З кожним наш...

Закон про іноагентів захищає нас від "українізацїі": Прем'єр-міністр Грузії потрапив у скандал

четвер, 18 квітень 2024, 23:54

Прем'єр-міністр Грузії Іраклій Кобахідзе заявив, що основною метою скандального закону про іноагентів є «запобігання українізації». Про це повідомив мовник 1tv, передають Патріоти України. «Законопроект «Про прозорість зовнішнього впливу» насамперед сп...