"Не дай Бог ви надумаєте зайти до нас - степ буде всіяно вашими трупами": Казахстанський активіст записав звернення до Росії (відео)

Казахстанський бізнесмен та активіст Арман Шураєв поставив на місце посла Росії Олексія Бородавкіна, який обурився вигаданою появою в республіці "русофобського радикального націоналізму". Він порекомендував дипломату подивитися у дзеркало, щоб побачити головного "фашиста та нациста", передають Патріоти України.

Звернення Шураєва до Бородавкіна опубліковано на Youtube. Активіста обурили слова російського посла про те, що Кремль нібито може "допомогти" у припиненні "різного роду екстремістських націоналістичних виступів"

Він попередив посла, що спроба РФ напасти на Казахстан і провести так звану "спеціальну військову операцію" обернеться трагедією для Кремля і закінчиться величезними втратами для армії окупантів, бо казахстанці боротимуться.

"Слухай, проводилка у тебе зламалася, Бородавкін, і у твого патрона Путіна. Ви вже 9-й місяць отримуєте від доблесних українців. І я можу сказати, не дай Боже, ви ще вирішите зайти до нас за легкою перемогою. Легкої перемоги не буде. Весь казахстанський степ буде усипаний трупами ваших мобиків", – зазначив Шураєв.

Він сказав, що якщо в Казахстані і є русофобія, то її насамперед сіють російські пропагандисти, які щодня з екранів телевізорів заявляють, що потрібно захопити частину Казахстану й заборонити в цій країні казахстанську мову.

"Русофобія – це все, чого ви досягли своїми дибільними діями. Ви думаєте, що українці просто так почали вас стріляти? Це ви увірвалися у чужий дім з вогнем і мечем і тепер отримуєте відповідь. Те саме буде, якщо ви зайдете до нас або до наших сусідів. Ви людожери та самоїди. Сподіваюся, що ваша гнила Федерація розпадеться в найближчому майбутньому", – підсумував активіст.

Панічно бояться ЗСУ: Росія перекинула у Крим танковий батальйон, готується до оборони, - "Атеш"

п’ятниця, 29 березень 2024, 15:44

Російські військові перекидають військову техніку, зокрема танки, у тимчасово окупований Крим для майбутньої оборони півострова Про це повідомляє партизанський рух "Атеш", передають Патріоти України. "Так за нашою інформацією до Євпаторії, нещодавно, п...

По одному місту за раз? Росія змінила тактику ракетних обстрілів України, - експерт

п’ятниця, 29 березень 2024, 15:22

Російські окупанти змінили тактику масованих атак на Україну - ворог спочатку накопичує крилаті ракети, а потім завдає максимального удару по одному місту, передають Патріоти України. Авіаційний експерт, заступник генерального директора компанії із вир...