Не дають дорахувати голоси: З будівлі ЦВК проводиться евакуація персоналу

Невідомі "замінували" ЦВК. Робота з підрахунку голосів заморожена

У Києві невідомі повідомили про мінування будівлі Центральної виборчої комісії. Про це заявив кореспондент "112 Україна".

Після того, як надійшло повідомлення про мінування ЦВК, співробітники управління Держохорони попросили представників ЗМІ залишити будівлю. Також зазначається, що вони зможуть повернутися після того, як приміщення перевірять на наявність вибухових пристроїв.

"Що ж, колеги, ми дійсно перебуваємо біля будівлі ЦВК, ми працювали у залі, де, власне, бачили табло з електронним підрахунком електронних протоколів голосування. До нас вийшов співробітник управління Державної охорони і попросив вийти представників ЗМІ, допоки будівлю не буде перевірено. Наші колеги перебувають так само, як і ми, на вулиці біля ЦВК, є також представники охорони, які пропускають сюди і відвідувачів, і представників, і безпосередньо представників ЗМІ. Нині ворота відчинені лише на вихід, тобто, якщо ми вийдемо вже за цю територію, то не повернемося до ЦВК, допоки не перевірять будівлю на предмет наявності там вибухівки", - йдеться у повідомленні.

Варто зазначити, що вибухотехніки зі спецзасобами вже прибули до Центральної виборчої комісії та перевіряють будівлю.

Правоохоронці та представники ЦВК поки не прокоментували "мінування" будівлі.

Німецький виробник БПЛА відкриє ще один завод в Україні: Стало відомо, скільки дронів вироблятиме

субота, 20 квітень 2024, 9:50

Німецький виробник безпілотників Quantum-Systems відкриє ще одне виробництво дронів в Україні з потужністю до 1000 БПЛА на рік. Про це повідомили на сайті компанії, передають Патріоти України. Новий завод стане другим підприємством компанії в Україні,...

У ворога за добу значно поменшало автотранспорту: Генштаб ЗСУ відзвітував про втрати росіян станом на 20 квітня

субота, 20 квітень 2024, 9:15

Загальні бойові втрати противника з 24.02.22 по 20.04.24 орієнтовно склали: