Не дарма обізвав "г...внокомандувачем"? Кадиров мітить на місце Путіна

Рамзан Кадиров протягом багатьох років залишається одним з головних мемом РФ, постійно пробиваючи інформаційне дно російської пропаганди дедалі глибше. Але тепер, стверджують журналісти, він не проти зайняти місце Путіна. Про це йдеться у сюжеті проекту FreeДом, передають Патріоти України.

Нещодавно, наприклад, Кадиров назвав Путіна "говнокомандувачем". Між двома деспотами - Путіним і Рамзаном - зав'язалися дружні стосунки, засновані на насильстві, залякуванні опонентів, замовних убиствах і, звичайно ж, великих грошах. Йдеться, як зізнавався сам Кадиров, про 300 млрд на рік, які президент РФ віддає на Чеченську республіку.

"На ці гроші Кадиров будує собі величезні замки, купує елітні авто і ручних тигрів. Тобто поводиться як золота пітерська і московська молодь", - наголошується у сюжеті.

"Ціла армія головорізів, які ще недавно воювали проти РФ, на твоїх банківських рахунках - мільярди, тебе боїться поліція і ФСБ, ти робиш, що хочеш, і ніхто не хоче тобі вказувати. Навіть Путін за 20 років публічно не поставив тебе на місце", - характеризує Кадирова опозиціонер Ілля Яшин.

Саме ця слабкість, наголошують журналісти, може стати фатальною помилкою Путіна. Вони впевнені, що глава Чечні вже нагострив сани на Москву. За їхніми словами, останнім часом він вже не приховує своїх президентських амбіцій, незважаючи на те, що він закінчив лише шість класів. У зв'язку з цим у сюжеті описали ще більш похмуре майбутнє РФ - з мусульманством, жіночим безправ'ям, кривавими помстами.

"України тут більше не буде": Пасічнику з Харківщини оголосили підозру за любов до РФ (фото)

вівторок, 23 квітень 2024, 19:51

Слідчі оголосили підозру 65-річному жителю селища Садовод у Великобурлуцькій громаді, який підтримував російських окупантів та публічно закликав односельців не визнавати державний суверенітет України, передають Патріоти України. Чоловік радів приходу о...

Чи можуть окупанти захопити Харків: Командувач Нацгвардії озвучив прогноз

вівторок, 23 квітень 2024, 18:56

Командувач Нацгвардії Олександр Півненко розповів, чи дійсно окупаційна армія Росії може захопити Харків. За його словами, росіяни здатні діяти лише класично. Два-три напрямки відволікаючі й один -0 основний. Про це він розповів в інтерв’ю LIGA.net,...