Не дарма перевіряє свої фекалії: У Держдумі РФ депутати масово захворіли на коронавірус

У Держдумі РФ депутати масово захворіли коронавірусом: діагнози про наявність Covid-19 підтвердили мінімум у 15 осіб в рамках тестування, яке Кремль організував напередодні послання російського диктатора, інформують Патріоти України.

Зазначимо, що мова йде про запланований виступ Володимира Путіна перед Федеральними зборами 21 лютого. Як повідомив місцевий депутат Леонід Парфьонов, відповідні тести на коронавірус члени Держдуми здали 14 лютого. Вже сьогодні з'ясувалося, що з 370 тестів 15 виявилися позитивними. "Вчорашнє тестування депутатів Держдуми на коронавірус виявило 15 позитивних результатів з 370 здали", - написав він в Telegram.

Спецагенти ФСБ контролюють здоров'я Путіна й збирають за ним фекалії

Нагадаємо, що спецагенти ФСБ РФ взяли під посилений контроль здоров'я російського диктатора Володимира Путіна після новин про погіршення його самопочуття. Щодня його супроводжують близько десятка лікарів, які маскуються під звичайних охоронців.

За даними ЗМІ, особливу роль у цій справі довірили одному з агентів: він збирає екскременти російського президента для того, щоб приховати можливі проблеми зі здоров'ям Путіна. Також їх регулярно віддають на відповідні аналізи.

Наразі відомо про два випадки зі збором екскрементів Путіна: у 2019-му році під час візиту Путіна в Саудівську Аравію, а також під час його поїздки до Франції у 2017-му.

Кілька російських регіонів атакували безпілотники: Пошкоджена енергетична інфраструктура

субота, 20 квітень 2024, 5:00

У Калузькій області РФ у ніч проти суботи, 20 квітня, внаслідок вибуху БПЛА була пошкоджена енергетична інфраструктура. Про це повідомляють росЗМІ із посиланням на губернатора області Владислава Шапшу . За його словами, в Малоярославецькому районі внас...

У Дніпрі знайшли тіло загиблого чоловіка, кількість жертв в області зросла, - очільник ОВА

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:53

Голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак повідомив, що в Дніпрі знайшли тіло ще одного загиблого чоловіка. Таким чином кількість жертв російської атаки в області зросла до восьми, інформують Патріоти України. «Третій загиблий у Дніпрі. Рятувальники ви...