Не декларувала його 16 років: У Королевської знайшли будинок поблизу Москви

Депутат Верховної Ради Наталія Королевська з 2006 року має нерухомість біля Москви, але за 16 років перебування у парламенті жодного разу її не задекларувала. Про це повідомляють Схеми, передають Патріоти України.

На підмосковний будинок Королевської журналісти вийшли, намагаючись дізнатися, куди вона поділася після початку російського вторгнення. Пошуки вони розпочали з Росії, оскільки Королівська потрапила до Верховної Ради як представниця проросійської партії ОПЗЖ та має близьких родичів у Росії.

Так з’ясувалося, що Королевська з вересня 2005 року має нерухомість у селі Круглине Дмитрівського району Московської області. Її будинок розташований у садовому товаристві Астрєцовський — курортній зоні поряд із гірськолижним курортом Яхрома Парк.

З того часу вона як народний депутат подала не одну електронну декларацію, але російської нерухомості немає в жодній із них, йдеться у розслідуванні. Самої Королевської, за даними Схем, у Росії немає - вона в Німеччині нібито на лікуванні.

"Влаштували бавовну": ГУР знищило у Москві гелікоптер Ка-32, який належав Міноборони Росії

п’ятниця, 26 квітень 2024, 15:17

Воїни ГУР знищили російський вертоліт Ка-32 на аеродромі "Остаф'єво" в Москві. Окупанти використовували його для забезпечення логістичних потреб та евакуаційних операцій своєї армії. Про це повідомили джерела OBOZ.UA. Відомо, що багатоцільовий гвинтокр...

Дуже потрібно "м'ясо": Окупанти в Маріуполі ловлять мігрантів, їх можуть кинути на війну проти України, - Андрющенко

п’ятниця, 26 квітень 2024, 14:50

У тимчасово окупованому Маріуполі відбуваються масові рейди проти мігрантів. Так, загарбники виловлюють на вулицях міста людей азійської зовнішності, завантажують у вантажівки та доставляють до військкоматів, передають Патріоти України. Надалі окупанти...