Не до сантиментів: Зеленський рішуче здав свого "слугу" Трухіна, котрого називали одним з головних касирів монобільшості

Гарант фактично підтвердив, що заяви та дії Арахамії та Шуляк погоджені з ним та його офісом

Президент України Володимир Зеленський прокоментував ДТП за участю виключеного зі “Слуги народу” нардепа Олександра Трухіна, а також опубліковане відео з місця події, зазначають Патріоти України.

“Щодо пана Трухіна. Оприлюднено відео. Я повністю підтримую реакцію Давида Арахамії особисто, партії “Слуга народу”. Думаю, що всі одноголосно підтримують, щоб виключити Трухіна з партії (що і було зроблено цього ж дня.- ПУ). Це ж питання справедливості», – сказав глава держави під час пресконференції з прем’єром Нідерландів Марком Рютте.

Коментуючи ситуацію з Трухіним, Зеленський зазначив, що всі повинні бути рівні перед законом і нести відповідальність за свої вчинки.

Також президент наголосив, що з даною ситуацією повинні розібратися правоохоронці.

“Депутат ти, будь-який чиновник або будь-яка людина будь-якої професії – всі повинні бути рівні перед законом. Тому всі повинні відповідати, і всі, повірте, точно будуть за це відповідати. Попри те, який це проступок», – заявив Зеленський.

Глава держави підсумував, що народний обранець має бути прикладом, а тому він несе особливу відповідальність.

  • Журналісти оприлюднили відеоз місця ДТП за участю Трухіна, на якому видно, як нардеп намагається домовитися з поліцейськими і обіцяє все зам’яти за допомогою Монастирського.
  • Щодо Трухіна відкрили справу за спробу дати хабар поліції.

Генсек НАТО уперше здійснив політ на винищувачі Eurofighter (фото)

четвер, 25 квітень 2024, 19:27

Генеральний секретар НАТО Єнс Столтенберг під час візиту до Німеччини 25 квітня вперше політав на винищувачі Eurofighter. Про це у четвер, 25 квітня, повідомила пресслужба Північноатлантичного альянсу, передають Патріоти України. Столтенберг здійснив п...

Там якраз стояв потяг із пасажирами: Окупанти вдарили ракетою по залізничному вокзалу в Балаклії

четвер, 25 квітень 2024, 19:14

У четвер 25 квітня російські окупанти обстріляли місто Балаклія в Ізюмському районі. Вибухи почали лунати о 16:47. За інформацією начальника Харківської обласної військової адміністрації Олега Синєгубова, ворог поцілив по території біля залізничного во...